Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Effekt>>>Gitár pedál

Vélemény hozzáadása

Marshall BluesBreaker-2


Effekt >>> Gitár pedál >>> Marshall - BluesBreaker-2

Gallaghonya2008-08-21 20:45:32
Ennyiért vettem:42 Euro
Leírás:Kompakt, fémház, strapabíró kapcsoló és potméterek -mindegyik fém. 2 mód, tiszta és erre boost, ill. torzított. Az elsőben csak a boost változtat a hangon , rendesen kiemel ( ezt állíthatjuk a volume potival) tesz hozzá egy kis dögöt, pont annyit ami szépen kiemel. Ez viszonylag egyszerű állás. Az igazán óriási tudását a másik állásban adja. Itt alapból már egy kis füstöt meg koszt tesz a hangba. Lehet szabályozni a torzítás erősségét , hangszínt és hangerőt. Ez kicsit tompább hangszínt enged csak meg, ebből még vissza is vehetünk a treble potival. Fantasztikus milyen kis vállításokkal mekkora különbségeket tud ez a pedál. Igazából azt hiszem mindegy neki a pickup, de úgy érzem jobban "kedveli" a humbuckert. Telt, meleg hangzás és nagyon széles tartományok között. Csutkára tekerve sem durva, rengeteg árnyalatra képes.
Előnyök:Fém ház. A talpai nagyon jól tapadnak ill. nem csúsznak, egy helyben marad. Minden poti kapcsoló fém, led jelzi a be ill. kikapcsolt állapotot. Szerintem egyszerű az elemcsere -bár adapterrel használom.
Hátrányok:Mintha az adapter alljzata nem lenne elég szoros
Vélemény:Életem egyik legjobb pedálja. Mivel az egyszerű (nek tűnő) dolgok a legnagyobb lehetőségeket rejtik magukban, ezért sok idő kell a megfelelő hangzás megtalálásához. Elsőre talán úgy tűnhet , hogy nem sokat tud egy multihoz képest mondjuk, aztán meg rájön az ember, hogy ennek egy fokozattal történő állítása egy teljesen másik világba vitte a gitárt.
Zenei stílus:Kimondottan Blues. Metálosok kerüljék!
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása