Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Gitár>>>Kombó

Vélemény hozzáadása

Ashdown FA40


Erősítő >>> Gitár >>> Kombó >>> Ashdown - FA40

Senya2008-11-06 14:06:48
Ennyiért vettem:168 ezer Ft
Leírás:Full csöves,40 wattos,4X12AX7 előfokcső,4XEL84 végfokcső,két független csatorna,reverb,master 1/2,dsp effektek,4-es lábkapcsoló (csatornaváltó,boost,master váltó,dsp effektek).Bármilyen kiegészítő láda kapcsolható hozzá (4,8,16 ohm),2x12-es és 4x16-os ládához külön jack aljzat található.Van még rajta FX loop és bármilyen lábkapcsoló csatlakoztatható hozzá (többféle jack aljzat szolgál erre).
Előnyök:Sokoldalú rockerősítő telt hanggal,elképesztő mélyekkel.A 40 watt senkit se tévesszen meg már egy 2x12-es ládával is gyilkos hangerőt és a plusz felülettel csodálatos hangot produkál.Az első csatorna tisztától blus-oes hangzáson át a crunchig bármire tekerhető.A kettes csatorna igazi high-gain hangzást produkál.
Hátrányok:A DSP effektek közül a flange és a delay igazán jó hangzású,de csöves cucchoz,amúgy is "kisvasút" illik :-).Dögnehéz (30 kg),de a jó hangzás kárpótol.
Vélemény:Kiváló ár-érték arányú erősítő,remek hangzással,sokoldalú és egyszerűen kezelhető.
Zenei stílus:Igazi rockerősítő egyedi hanggal.A humbuckeres gitár a kedvence,de Telecasterrel is nagyon jól szól.Stratoval vagy más hasonló single coil-os gitárral nem ajánlanám,ezt a cuccot nem erre találták ki,hanem a torkos rockhangok kiszolgálására.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása