Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

ESP/LTD EC-50 Les Paul


Gitár >>> Elektromos >>> ESP/LTD  - EC-50 Les Paul

Gábor2009-10-18 09:54:24
Ennyiért vettem:69 ezer Ft
Leírás:előttem leírtákmár
Előnyök:Szépen szól, könnyen játszható, LP forma, de nem olyan vastag testtel-> pickupfüggőbb a hangzás.
Hátrányok:Csavarozott nyak, meg nehéznek tűnik. A másik gitáromnál könnyebb (lemértem mérleggel :D) de "súlyos"-nak érzi az ember a kezében/vállán. Gyári beállítás ugyebár...:)
Vélemény:summa summarum: megérte. manapság 85-ért láttam, annyiért ugyan kétszer is meggondolnám, de úgy vagyok vele, hogy megérte a pénzét. szépek a tiszta hangjai, az EMG pickupokkal nagyon szép tiszta hangja van, anak ellenére hogy hatalmas jelszintjük van, és a 81-es húrláb helyzeetben, torzítva, nagyon metál. Ez volt életem első elektromos gitára, nem csalódtam benne. (teljesítményre azért 4-et kap, mert a másik gitáromra 5-öt adtam:) )
Zenei stílus:Az ESP eleve a durvább hangzás hírnökeinek készít hangszerket, (főképp), tudja produkálni amit az ember elvárna tőle. Én a gyári LH-150 es pickup szettem EMG 81-85 re cseréltem. hihetetlen változás:)
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányDanielS2012-07-13 00:54:08
Ennyiért vettem:20 ezer Ft
Leírás:Már leírták előttem
Előnyök:A külseje puritán, de ugyanakkor nagyon szép (az enyém fekete, a szerelék is teljesen fekete volt eredetileg). A nyaka az én tapasztalataim szerint elképesztően kényelmes, nekem beszt:) Az egész gitár nagyon korrektül van összerakva, a bundozás nagyon jó. Az eredeti hangszedők az árhoz képest nagyon jók, G&B gyártmányúak(ilyenek vannak a PRS SE gitárjaiban is laza 160-180 ezrekért). Összességében nem egy megbánós hangszer.
Hátrányok:Túl jó:) Na jó csak, hogy valamin sznoboskodjak a csavarozott nyakat nem biztos, hogy sokan szeretik Les Paul formájú gitárokon. Ezt mindenki döntse el maga szerintem annyi előnye van, mint hátránya. Nem a nyak rögzítésének a módjától lesz feltétlen egy gitár jó, vagy rossz.
Vélemény:Én nagyon elégedett vagyok vele, de tuning alapként használtam. Mivel hársfa teste van, mint az Ibanez-eknek ezért én Dimarzio hangszedőket tettem bele. Kapott egy Steve's special-t a hídhoz és egy The Breed hangszedőt a nyakhoz. A kulcsait Dr.Parts koponyás kulcsokra cseréltem, mert úgy nagyon mötál:)Én összesítve 50ezer forintból hoztam ki használtan, újonnan 120 körül lenne összerakni, de még úgy se megbánós, sőt:)
Zenei stílus:Alap hangszedőkkel rock, metál esetleg blues.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányNorton2008-12-08 19:39:14
Ennyiért vettem:69000 Ft
Leírás:Csavarozott jávorfa nyak/24,75 inch,rózsafa fogólap. 24 bund, pontberakás.Hangolókulcs: ESP-LTD,Hangszedő: ESP LH-150 szett.Az lektronikája:2 hangerő,1 hangszín, kapcsoló
Előnyök:Vékony nyak,könnyen fogható,jól lehet rajta játszani.
Hátrányok:Én kicsit megemeltem a húrlábat....
Vélemény:Ebben az árkategóriában sztem a legjobb.Nagyon durva, olyan igazi MetallicA hangja van.
Zenei stílus:Rock,metal,jó szólógitár.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása