Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Effekt>>>Gitár pedál

Vélemény hozzáadása

Boss ML-2


pepino2008-12-30 17:02:50
Ennyiért vettem:32 ezer Ft
Leírás:Boss ML-2 MetalCore torzító pedál. Kb fél éve van meg. Ütős kis pedál, most már kapni 25-27 körül. 4 poti van rajta: Hangerő, Mély, Magas, és a Torzítás mértékét állító poti.
Előnyök:Boss-tól megszokott és mostmár elvárható kemény,strapabíró, masszív házú pedál. Hihetetlenül ki tudja emelni a mélyet úgy, hogy nem veszik el a torzításban a dallam. Kifejezetten lehangolt, vagy 7 húros darabokra van kitalálva. Más előnye nincs nagyon, Brutal egy taposó :D
Hátrányok:Szólózásra nagyon be kell lőni a cuccot mert a magas tartományban gyengélkedős a hangja. Nem kifejezetten erre való. Kezeléséhez picit több gyakorlatra van szükség, nem nagyon ajánlott kezdő pötyögések bedurvítására mert a nem hozzá értés elveheti a kedvet ettől a pedáltól. Szóval tudni kell beállítani és akkor arcletépő erő kibújuk belőle :) Persze megfelelő ládával :D Próbatermekben hátránya hogy a középhangtartományt egy az egyben kivágja, így ha nincs elég hangos hangcuccod, elveszel.
Vélemény:Akinek reszeléshez szüksége van egy torzítópedálra annak ez tökéletes választás. Megfelelő hangosítással lefejező hatása van :) Nekem bejött, de picit talán túlságossan is elvonatkoztatott pedál bizonyos stílusok felé. Tehát a változatosabb, sokszínűbb játékhoz elkellhet emelett még egy lágyabb, magasabb hangszínű pedál.
Zenei stílus:Metalcore, Hardcore, Deathmetal, és minden olyan fémzene amiben sok a reszelés, dara.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása