Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Schecter Omen Extreme 7


Gitár >>> Elektromos >>> Schecter - Omen Extreme 7

schman2009-01-16 12:46:30
Ennyiért vettem:180 ezer Ft
Leírás:1996-ban készült 7 húros Schecter gitár.
Előnyök:Kényelmes nyak, abszolút nem érezhető a szintén márkaazonos Hellraiserekné tapasztalható ormótlan lapát nyak. Felezhető hangszedő a hídnál, gyönyörű top, kellemes kialakítás, maximális játszhatóság és megbízhatóság.
Hátrányok:A mai Omen Extreme hangszerek már nem közelítik meg a régi hangszerek igényességét és színvonalát. Erős középkategóriának számít, bár kidolgozásban és nem utolsósorban minőségben(!)köröket ver a hasonló árkategóriájú Ibanez 7 húrosokra. A fém szerelékek feketesége hamar elveszíti csillogását, oxidációra hajlamosak. A csavarozott nxak sokak számára zavaró lehet.
Vélemény:Összességében csak ajánlani tudom a hangszert. A mai 7 húrosokkal szemben támasztott követelményeknek maximálisan megfelel, ár/érték arányban köröket ver a hasonló hangszertársaira. A friss Omen Extreme modelleknél ez nem minden esetben mondható el, bár a 90-100 ezer forintos árért ez roppant vonzó ajánlat, és nem zsákbamacska. Javaslat: ha gyakran látogattok bizonyos külföldi árveréssel kapcsolatos oldalakat egészes barátságos áron (120-160 ezer forint)lehet találni régebbi évjáratú Omen Extreme hangszereket. Ennyiért mindneképpen megéri megvenni.
Zenei stílus:A felezhető hangszedők miatt nem kimondottan csak metál zenére lehet használni; rockzenében, "vérmesebb" bluesnál is megállja a helyét. Fontos: felezett pickupállás nem alkalmas a fender tónusú hangok megszólaltatására.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása