Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Epiphone Prophecy SG Custom EX ME


Schman2009-01-23 09:21:27
Ennyiért vettem:149 ezer Ft
Leírás:Konstrukció: ragasztott nyak Test: mahagóni, habos jávor top Menzúra: 24.75" (628 mm) Nyak: mahagóni Fogólap: ébenfa Berakás: 'dobópenge' poziciójelölők Hangszedő: EMG-81/EMG-85 aktív Elektronika: 2 hangerő, hangszin, 3-állású pickup-kapcsoló Hardver szin: fekete Híd: TOM / LockTon Stopbar húrláb Kulcs: Grover Bund: 24 Jumbo Szin: éjfekete (ME: midnight ebony)
Előnyök:Nos ez egy igen drága gitár, már akinek ez előny... A minősége megfelel az árának. Designre fantasztikusan szép, nem hagy maga után kívánnivalót. EMG 81/85, metál zenére való gitár.
Hátrányok:Na ez az, ami leginkább van neki. Mint a legtöbb SG esetében itt is igen ejnhéz a hangszer, bár aki SG-n nőtt fel tisztában van ezzel, és hozzá van már szokva. Nekem kicsit vastag a nyaka és kényelmetlen is, de ez senkit ne befolyásoljon a vásárlásban, próbálja ki bátran. Az ára igen borsos (na jó, ez egy új modell), ennyi pénzért ugyanezekkel a szerelékekkel kapsz jobb és kényelmesebb gitárt is.
Vélemény:Az igényes kivitelezés és design nem éri meg azt a plusz anyagi ráfordítást, amit ez a gitár követel magának. Ennyiért nekem ez egy drága hangszer!
Zenei stílus:Metál...
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása