Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

LTD KH-202


Gitár >>> Elektromos >>> LTD - KH-202

Schman2009-01-23 09:43:15
Ennyiért vettem:130 ezer Ft
Leírás:Konstrukció: csavarozott nyak Test: hárs Menzúra: 25.5" (648 mm) Nyak: jávor Fogólap: rózsafa Berakás: kopony és csontok poziciójelölő Hangszedő:ESP LH-301 Elektronika: 2 hangerő, hangszín, 3-állású pickup kapcsoló Hardver szin: fekete, nikkel Híd: Floyd Rose Licensz Kulcs: ESP-LTD Bund: 24 Medium Jumbo Szin: fekete (BLK: black)
Előnyök:Ebben az esetben szignaturált gitárról van szó, és nem is akárkiéről. A hangszer eredetije Kirk Hammett (Metallica) tulajdona (de ezt nyilván mindeki tudja). Számomra ennyi az összes előnye...
Hátrányok:Csúnya de szerintem csak az van neki. Senkit nem akarok megsérteni, de egy szignaturált gitár esetén súlyozottan előjön a név megfizetése. Ez a gyártók többségénél nem szokott problémát jelenteni, klasszul megcsinálják ezeket a hangszereket. Ebben az esetben azonban ez nem mondható el. A gitár finoman szólva is nem felel meg a minőségelőírási követelméyneknek. A design (koponyaberakás) szép ugyan, de ez önmagában nem ér meg ennyit. 130.000 Ft-ért már ne csavarozott nyakat kapjon az ember, és még ha csavarozott, akkor se ilyen minőségűt. Az test és nyak illesztésének mentén 10 gitárból legalább 7-nek be volt repedve a test felőli oldala. A tremoló licenszelt, nem lehet leengedni kényelmesre, vagy ha megteszed, a bundozás minősíthetetlenségéből eredően egyes lefogott hangjai a magasabb fekvésekben csak cincogni fognak. Villámgyorsan oxidálódik mattá az amúgy "fekete ezüstösen" csillogó króm bevonat. És magát a tremolót is igen nehéz feladat beállítani, hangolni. Ezen felül amúgy kényelmes lenne a nyaka, hogy valami pozitívat is hozzátegyek ehhez a lehúzó hadjárathoz.
Vélemény:Senkit nem akarok megbántani a véleményemmel, de ez egy nagyon rossz választás, ami nem is lenne probléma, ha ez gitár 60-70 ezer forintért lenne megvásárolható. 130 ezer forintért nem ezzel a minőséggel kellene lejáratnia magát az amúgy megbízható hangszereket gyártó LTD-nek szignaturált modell ide vagy oda. Kérek mindenkit nézze meg a gitárt mielőtt megveszi, és csak azért ne adjon ki ennyi pénzt, hogy legyen egy szignós modellje. (Egyúttal szeretnék elnézést kérni, ha valakit megbántottam a véleményemmel, több ugyanilyen modellnél tapasztaltam ezeket a problmákat.)
Zenei stílus:Metálhoz vékonyka a hangja...
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányFekete Péter2009-04-13 11:52:03
Ennyiért vettem:145 ezer Ft
Leírás:* Konstrukció: csavarozott nyak * Test: hárs * Menzúra: 25.5" (648 mm) * Nyak: jávor * Fogólap: rózsafa * Berakás: kopony és csontok poziciójelölő * Hangszedő: EMG-ESP LH-301 * Elektronika: 2 hangerő, hangszín, 3-állású pickup kapcsoló * Hardver szin: fekete, nikkel * Híd: Floyd Rose Lic. * Kulcs: ESP-LTD * Bund: 24 Medium Jumbo * Szin: fekete (BLK: black)
Előnyök:GYÖNYÖRÜ
Hátrányok:HIBÁS TERMÉK
Vélemény:Üdv Még jó hogy rábukkantam erre a kis véleményre tudni illik én sokat adok mások véleményére és én éppen most rendeltem meg ezt a gitárt de ezek után vissza mondom a rendelést és veszek valami mást köszi az infót
Zenei stílus:DEATH METAL
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányNem fontos2009-10-05 14:40:12
Ennyiért vettem:129 ezer Ft
Leírás:* Konstrukció: csavarozott nyak * Test: hárs * Menzúra: 25.5" (648 mm) * Nyak: jávor * Fogólap: rózsafa * Berakás: kopony és csontok poziciójelölő * Hangszedő: EMG-ESP LH-301 * Elektronika: 2 hangerő, hangszín, 3-állású pickup kapcsoló * Hardver szin: fekete, nikkel * Híd: Floyd Rose Lic. * Kulcs: ESP-LTD * Bund: 24 Medium Jumbo * Szin: fekete (BLK: black)
Előnyök:NAgyon szép hangja szép nem hangolódik
Hátrányok:HAngerő poti rossz helye
Vélemény:A termékkel semmi gondom nincs Nagyon jó vétel volt Eggyáltalán nem vékonyka a hangja bekéne hangolni talán szólna rendesen
Zenei stílus:Death Metal
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása