Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

LTD EC-100QM (Les Paul forma)


Gitár >>> Elektromos >>> LTD  - EC-100QM (Les Paul forma)

Schman2009-01-28 07:50:44
Ennyiért vettem:75 ezer Ft
Leírás:Konstrukció: csavarozott nyak Test: agathis, habos jávor top Menzúra: 24.75" (628 mm) Nyak: jávor Fogólap: rózsafa Berakás: pont, modellnév a 12.bundnál Hangszedő: ESP LH-150 set Elektronika: 2 hangerő, hangszín, 3-állású pickup kapcsoló Hardver szin: fekete nikkel Híd: Tune-o-matic Kulcs: ESP Bund: 24 Medium Jumbo Szin: erezett fekete (STBLK: see-thru black
Előnyök:Ez egy olyan gitárja az LTD-nek amire büszkék lehetnek. Gyerekkoromban az ilyen kaliberű hangszerekért a dupláját is elkérték. Ez a gitár kényelmes, megbízható, a habos jávor top valami elképesztően exkluzív külsőt kölcsönöz a hangszernek. Mindene alap, de az klasszul meg van csinálva.
Hátrányok:Alapvetően nincs, azonban egy pénzéhes hangszerésznek, -aki csak eladni akar a vásárlónak és azt nem feltétlenül minőségi előírásoknak megfelelően (lásd: beállítás)-sok fejfájást okozhat, mert ezek bizony teljesen beállítatlanul, nyersen kerülnek ki a gyárból. Alapvetően az általam tesztelt modelleknél nem találtam hibát.
Vélemény:Ilyen ár mellett le vagyok nyűgöze (ezt nem sokszor szoktam mondani...). Azért kap 5 pontot mindkét esetben, mert bár ez nem egy felsőkategóriás gitár, képes olyan érzetet adni az egyszeri játékosnak. Meghálálja a belefektetett pénzt és időt.
Zenei stílus:Amihez szeretnéd...A teste jó, a pickupjait pedig cserégethetes, ha akarod, de nem létfontosságú.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása