Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Basszusgitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

SX Precision Bass


Simon2009-02-11 05:47:34
Ennyiért vettem:28 ezer Ft
Leírás:Egy kínai, teljesen kezdő, de ettől függetlenül jó kis 4-húros tanulóbasszusgitár.
Előnyök:Minden egyes porcikája hűen koppintja a Fender Preckókat, pont ezért elég jól tartja magát évek után is. A gitár ára ellenére nagyon meglepett, hiszen a teste TÖMÖR éger fából van, a nyaka pedig szintén tömör, ami kínai hangszereknél azért meglepő. Súlya is van, a húrláb jól állítgatható.
Hátrányok:A nut nagyon rossz anyagból van, ez a legnagyobb gond a hangszerrel. Az SX Precision gyakorlásra született, koncerten már nem képes helyt állni, nincs elég mélye (bár megfelelő erősítő kérdése az egész), a Pickup teljesen no-name, elég single-coil zajos. A merevítőpálca elég nehezen állítható (de azért lehet), a fejen lévő Custom Handmade feliratot meg bizonyára viccnek szánták :D
Vélemény:Ez a gitár rém egyszerű, mégis örülök, hogy ez volt életem első basszusgitárja. Amire teremtették, arra tökéletesen megfelelt. Egyszer koncerteztem is vele, az ott készült felvételt visszahallgatva döntöttem a továbblépésben. De hát nem is SZIGET nagyszínpadot bedörrentő hangra kell számítani. Aki ismerkedik a basszusgitárral, és nem szándékozik MÉG zenekarban játszani, otthonra kitűnő választás, olcsó de megbízható, kedves kis hangszer.
Zenei stílus:Gyakorolni bármit lehet vele.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányOzzy892009-07-31 13:24:52
Ennyiért vettem:42000 ezer Ft
Leírás:SX SPB-62K basszus gitár Test: tömör égerfa Nyak: jávorfa Fogólap: rózsafa 21 bund Pick-up: 2 PB Split Coil Szabályzók: 1 hangerő, 1 hangszín Bridge: vintage Hardware: nickel Választható szín: 3TS, BK Azért volt 42000 mert basszusgitár pack-ban vettem (ugyanezt láttam 75000-ért is.)
Előnyök:Olcsó,megbízható.A lehjobb ebben az árkategóriában.
Hátrányok:A hangszedő nem a legjobbminőségű.Én kicseréltem egy Seymour Duncan SPB 3-ra és most olyan hangja van mint az amerikai Fendereknek!!
Vélemény:Nagyon fasza basszusgitár kezdőknek és haladóknak is.
Zenei stílus:rock, metal, blues
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása