Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Ltd Alexi Laiho sign. 200


Gitár >>> Elektromos >>> Ltd - Alexi Laiho sign. 200

Schman2009-02-11 07:57:55
Ennyiért vettem:135 ezer Ft
Leírás:Konstrukció: csavarozott nyak Test: hárs Menzúra: 25.5" (648 mm) Nyak: jávor Fogólap: rózsafa Berakás: fűrészfog poziciójelölők Hangszedő: EMG-ESP LH-301 Elektronika: hangerő Hardver szin: fekete nikkel Híd: Floyd Rose Licensed tremolo Kulcs: ESP-LTD FR Locking Bund: 24 Medium Jumbo Szin: fekete (BLK: black
Előnyök:Roppant dögös kis gitár, a flyingokkal ellentétben a test nyak felőli alsó része kellemesen ki van kerekítve, hogy maximális hozzáférésed legyen a nyakhoz a felsőbb fekvésekben is. A cápafog-fűrész berakás sem utolsó... A hárs testnek kellemes zöngéi, rezgései vannak.
Hátrányok:Ennek a gitárnak az egyetlen gyenge pontja a tremoló, de az nagyon. Tudom akik már olvasták az írásaimat okkal feltételezheti rólam, hogy esküdt tremoló-ellenes vagyok, de ebben az esetben komoly problémák vannak az alkatrésszel! Sok esetben problémát jelenthet a hangolás, amit csak úgy tudsz kiküszöbölni, ha beilleszted a NEGYEDIK(!) rúgót is hátulra, az pedig annyira tépni fogja a rugókat tartó csavarokat, hogy örülhetsz, ha nem szakad ki a testből(bár sajnos már erre is volt példa). Egy szó mint száz: roppant kényes a beállítása ennek a gitárnak. Olyan problémáva is találkoztam már, a D húr folyamatosan kiugrott a satuból, és képtelenség volt leszorítani, (bár ez gyakori probléma a tremolós hangszereknél).
Vélemény:Összességében nem lehúzni szeretném ezt a gitárt, de újfent beigazolódni látszik az, hogy a szignós gitároknál a nevet kell megfizetned, nem pedig a minőséget. Ez a gitár lehetne sokkal olcsóbb is. A test szerintem kiváló, a lelke-a tremolója-sajnos gagyi, a húroknak pedig feszülniük kell valahol! Ebben az árban azt hiszem a Jackson flying sokkal jobb választás. Ja és azért ne feledkezzünk meg a nagyobb igényekkel rendelkező gitárosokról sem: legalább két hangszedőt (és persze a hozzá tartozó potmétereket) azért adhatnának ennyi pénzért.
Zenei stílus:Természetesen metal, sajna másra nem is jó!
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása