Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

JackyJackson LesPaul


Nagy Sebestyén2007-07-11 21:28:33
Előnyök:AZ ÁR NEM TUTI! nemotm pontosan Ennél kényelmesebb gitáron még nem játszottam, a fogólap kényelmes, a nyak valamennyivel vastagabb mint az eredeti Gibsoné, de ez nekem előnyömre vált. A húrok is kényelmesek, könnyen beállította a hangszerész.
Hátrányok:Nyílván nem olyan pont, mint a Gibson, de mind a hangzása, mind a játszhatósága, és még a külseje is megállja a helyét, hacsak nem egy nagy szakértőt kérdünk. Nyílván nem mahagóniból készült.
Vélemény:Mindent összevetve ha autentikus Gibsonos élményre vágyunk, akkor az Epiphone drágább, de valószínűleg jobb választás. De mindenképpen egy jó gitár. LesPaulnak LesPaul. Így tovább német gyártmányok!
Zenei stílus:Én speciel jazzrockra használom. A LesPaulok búgó hangúak, jobb a magas és mélyátvitelük, mint csavarozott nyakú társaiknak, jazzre kíváló, meleg, sötétebb tónusú hangja van. Rockra is használtam egy időben, nem a gitár nem alkalmas rá, csak az én ízlésem változott. Emlékezzünk Jimmy Page-re, Zakk Wylde-ra kérdés még, hogy jó-e rockra? Blues-ra is használtam, akármilyen meglepő. Biztos elfogult vagyok, de sokoldalú hangszerről beszélünk.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása