Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Gitár>>>Kombó

Vélemény hozzáadása

Roland Cube 30


Erősítő >>> Gitár >>> Kombó >>> Roland - Cube 30

Nagy Sebestyén2007-07-12 09:50:13
Előnyök:Ennyi pénzért, a legjobb, amit újonnan vehetünk. Modellező erősitőről van szó. 8 legendás erősítő hangját igyekszik utánozni többé kevésbé sikeresen. A modelleket próbálgatva találkozunk Marshall, RolandJazzChorus, FenderBlackFace, FenderBassman, és egyéb erősitők valószerű hangjával. Van benne 4 EFX effekt (chorus, flanger, phaser, tremolo), és kétféle visszhang (egy késlelető (delay) és egy zengető (reverb). Nekem tetszett a phaser, a reverb, és 5 az erősitőmodellek közül. Különféle ízlésű és érdeklődésű gitárosok is megtalálhatják benne a nekik valót. Vannak benne vintage és modern hangzások is. Próbálásra, beltéri fellépésre alkalmas. TÖbbek között a Johnson cég gyárt olyan lábkapcsolót hozzá, amivel kibe kapcsolhatjuk az EFX effekteket és válthatjuk a tiszta és a torz csatornát.
Hátrányok:A 4 EFX effekt nem a legfényesebb.
Vélemény:Nekem ilyen van, én szeretem. Már volt vele több sikeres fellépésem, és a próbákon feles hangerővel tudok vele dobbal zenélni. 30 wattból kihozza a lehetséges hangerőt.
Zenei stílus:Metáltól a blueson és a jazzen át a countryig.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányekdavid2007-12-22 18:14:50
Előnyök:sokoldalú, kompakt, szerintem jól szólnak az effektek is, gyakorláshoz kiváló, és még jól is néz ki:) http://demons.uw.hu/mix1-01.mp3 ez a mix roland microcube r-fier-állásából direktben vett manifesztációja, szerintem felvenni se olyan rossz vele/velük.
Hátrányok:szerintem teljesítményileg pont azon a szerencsétlen helyen van, ahol még nem lehet vele próbálni (dobbal), és gyakorolni otthonra már nagy; microcube otthonra tökéletes - próbára pedig a 60-as a nyerő
Vélemény:remek.
Zenei stílus:mindenféle
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányGaluska2008-08-01 15:12:43
Ennyiért vettem:48000 ezer Ft
Leírás:Kicsi a bors de erős... Nagyjából ezt tudnám rá mondani, 3éve van meg és azt kell mondanom hogy tökéletes a hangja mindmáig!
Előnyök:Nagyon sokoldalú, méretéhez,teljesítményéhez képest megbízható, és sokat tud, a hangját mindenféle képpen ide sorolnám!
Hátrányok:Hiába is jók-jók az effektek, én úgy vélem nem lehet teljes mértékben kihasználni őket. No meg amit előttem is írtak róla... Otthoni gyakorlásra már-már nagy sőt :D van hangja, de próbán ahol dobon kívül van 1 basszusgitár meg 1 másik szólós, ott már... elveszik olykor...
Vélemény:Semmi pénzért nem adnám el senkinek, mert dögös a hangja van ereje, és hozámnőtt teljesen! :) Csak ajánlani tudom mert megéri! Nagyon jó kis kombó!!!
Zenei stílus:szinte bármely stílushoz el tudom képzelni, a harapós metálon át a könnyedebb blues-ig...
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása