Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Gitár>>>Kombó

Vélemény hozzáadása

Peavey Bandit 112


szabogez2009-10-04 16:51:22
Ennyiért vettem:85 ezer Ft
Leírás:Az előttem szóló megtette amivel maximálisan egyetértek.
Előnyök:Tranzisztoros kategóriában nem találkoztam hasonló kaliberű kis "Banditával". Ár-érték aránya nagyon jó.
Hátrányok:Nem igazán tudok a lábkapcsolón kívül.
Vélemény:Próbán és koncerten is kiválóan működik. Nekem a tiszta soundok nagyon bejönnek rajta , de a karcos bluesos hangzás is király . Egycsöves marshall mellett működik és simán helyt áll a felső kategória mellett . Amatőr haladó szintre pont elég.
Zenei stílus:Én rock zenére használom
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányBucsupeti2009-05-05 11:42:40
Ennyiért vettem:84000 Ft
Leírás:Általános gitárkombó bluestól a metálig. 80Watt teljesítmény ami külső láda rákötésével 100W-ra növelhető. Zengető és szólókiemelő van benne. Tiszta és torz csatorna, mindegyikre 3 alaphangzás, melyek remekül használhatók. Természetesen effekt loop-al rendelkezik.
Előnyök:Nekem nagyon bejött a benne üzemelő TransTube áramkör, ami a csöves erősítők minél valósághűbb karakterisztikáját adja vissza. Nagyon hangos, simán megfelel bármilyen fellépésre. Három fokozatban visszavehető a teljesítménye, így gyakorló erősítőnek is jól használható. Mikrofon szimulált vonalkimenete van, ami szimetrikus aljzatba köthető (tehát egy di-box is van benne) A hangszinszabályzói igen határozottan és jól szabályoznak.
Hátrányok:Alapban nem jár hozzá lábkapcsoló.
Vélemény:Ez az a cucc amit nem bán meg az ember ha megveszi. Ha valaki nem feltétlenül vágyik csöves erősítőre, de egy jó strapabíró, hangos kombóra vágyik annak bátran ajánlom a Peavey Bandit 112-t!
Zenei stílus:remek tisztáinak köszönhetően country-ra is használható. A torz csatornáján pedig a crounchtól a legdurvább metalig minden beállítható.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása