Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Gitár>>>Kombó

Vélemény hozzáadása

Randall RG100 G2 SC 100


Wolf2009-05-18 14:38:02
Ennyiért vettem:75 ezer Ft
Leírás:100 Watt, 2db celestion seventy 80 hangszóró, effects loop, 4ohm és 8 ohm kimenet (stereo ill. mono), 2 csatorna tiszta és overdrive. Az overdrive csatornán 2 felé torzítás ( brit hi-gain, randall hi-gain), voicing (középvágás). A tiszta csatornán boost. Mindkét csatorna rendelkezik reverbel, plusz chorus effekt. Gyári lábkapcsoló.
Előnyök:Jó minsőség, 2 hangszóró, lábkapcsoló, effect loop. Alacsony hangerőn (master 1-2, és pl az overdrive csatornán is 1-2 körül) is egész normálisan szól.
Hátrányok:Tranyós, a beépített chorus lehetne jobb. Az overdrive csatornán is lehetne egy boost. A voicing gombnak nincs értelme( pont a lényeg veszik el), lábkapcsoló nélkül a reverb nem kapcsolható. A bolti ára egy "kicsit" magas :/ .
Vélemény:Használtan ha jó állapotban van egy nagyszerű vétel. Ez egy nagyszerű kombó, jól szól, szép a hangja. Igaz tranyós, szóval kicsit száraz de tökéletes állomás amíg nem vesz valaki nagyobb és komolyabb erősítőt.
Zenei stílus:Főleg metál, kicsit rock, de a tiszta hangszíne is jól használható. Sok féle hangzást tud, de "kinek a pap kinek a papné".
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása