Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Effekt>>>Gitár pedál

Vélemény hozzáadása

Boss PW-10


szlarti2009-05-21 16:03:39
Ennyiért vettem:37 ezer Ft
Leírás:PW-10-es wah pedál.
Előnyök:többféle hangzás beépítve (CryBaby, Vox, bass, stb..) + egyéb effektek beépítve: overdrive, metalzone... tényleg sok. wah sáv állítható, meg 3 memoria
Hátrányok:-
Vélemény:-
Zenei stílus:bármi
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányMinyo2009-09-03 21:48:43
Ennyiért vettem:39 ezer Ft
Leírás:A Boss, COSM technológiáján alapuló Wah pedálja.
Előnyök:Strapabíró, jó minőség és gyönyörű hangzás. Rengeteg sok minden helyett kapott benne Torzítók: Boss MT-2 Metal Zone Electro-Harmonix Big Muff Boss OD-1 Over Drive Marshall GUV'NOR Boss DS-1 Distortion Boss OD-2 Over Drive Boss BD-2 Blues Driver Wah effektek: új Boss wah wah basszusgitárhoz Dunlop Cry Baby Vox V846 Steve Vai féle Morley Bad Horsie illetve létrehozható egy saját wah hangzás. Ezek mellett még megtalálható benne a Boss Humanizer, egy UNI-V Tremolo effekt és egy zajzár. 3 memória hely a kialakított hangzások elmentésére, amik között akár játék közben lábbal is válthatunk.
Hátrányok:Legnagyobb hátránya, hogy a torzítások beállítása eléggé körülményesre sikerült. Rengeteg hangzást ki lehet belőle hozni és ehhez elég kevés a 3 mentési lehetőség. Magas ár.( persze rengeteg mindent kapsz ezért az árért de akkor is :) )
Vélemény:Véleményem szerint a kis hibái ellenére egy nagyon jó pedál, személy szerint hiányolom belőle, hogy a torzítást nem lehet egyszerűen ki/be kapcsolni hanem el kell menteni egy olyan hangzást amiben nincs torzító így már egyből lőttek egy memória helynek, ami szerintem így is kevés, hogyha több stílusban is játszol, és így jöhet mindig a nehézkes állítgatás. De még így is teljesen meg vagyok vele elégedve, egy nagyon jó választás kezdőknek és profiknak egyaránt.
Zenei stílus:Akármi
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása