Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Westone Les Paul


balthazar2009-05-28 13:56:05
Ennyiért vettem:55 ezer Ft
Leírás:fehér hársfa test,ívelt jávor tető,ragasztott jávor nyak,rózsafa fogólap,fogólapon gyöngyház trapéz berakás,24.75" menzúra,22 bund,2db Wilkinson humbucker króm tetővel,2 hangerő-2 hangszínszabályzó,3 állású pickup-kapcsoló,Kluson mechanika(hangolókulcs),3 rétegű perloid kopólap
Előnyök:Csak az van neki:) Gyönyörű szép hang,mind tiszta,mind torzított hangszínen,a Gibsonéval teljesen megegyező potik,a nyak egy hajszálnyival vékonyabb,mint az eredetié,a test hajszálra megegyezik a LP Standardéval,egyedül a fej különbözik(csakúgy,mint egy Epiphone vagy a Vintage esetében)
Hátrányok:A potik nem recézettek,így nehezebb őket egy picit kezelni A súlya közel az eredetié( lemértem,nálam 4-4,1 kg volt)-széles gitárpánt szükséges hozzá Vastag a nyaka,bár még így is vékonyabb az eredeti Gibson-hoz képest-mindez megszokás kérdése,az LP így kerek:)
Vélemény:Már egy éve megvan,az árát röhögve fizettem ki,tudván,mit is kapok érte cserébe.Dögös hang,elképesztő német minőség és precizitás.Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki LP-ben gondolkodik,ez a gitár egy jelkép és egy életérzés is egyben.Keep rockin'!!!!!XD
Zenei stílus:Főleg rock,jazz és blues,metálra nem használható
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányConan2009-08-22 23:09:31
Ennyiért vettem:61990 ezer Ft
Leírás:hát igen ez az ár már a mostani árfolyam, sszivesen venném 55ért ahogy az előttem lévő :) nah de a leírás bemásolva: * fehér hárs korpusz * ívelt tető, korpusz-szegély * óarany lakkozás * ragasztott jávor nyak * rózsafa fogólap * krémszínű fogólapszegély * gyöngyház berakás * 24.75" menzúra * 22 érintő * 2 x Wilkinson® Humbucker króm fedéllel * 3 állású kapcsoló * 2 x hangerő szabályzó * 2 x hangszín szabályzó * króm szerelék * "Kluson típusú" mechanika
Előnyök:jó minőségű pickup, szinte majdnem hogy eredeti Gibson méretek és kinézet, a Gold Top típus már nagyon megtévesztő, ragasztott nyak!, számomra optimális nyakvastagság, a hangolókulcsok masszívak, hibátlan profi mechanika, és még írhatnám... :)
Hátrányok:széles jó minőségű gitárpánt ajánlott hozzá, de hát alap hogy egy ilyen gitár megérdemel egy kemény tokot és egy drága, jó minőségű pántot. nagyon szemét leszek de le kell írnom ezt is. a koptatólap csak két helyen van rögzítve, tehát ha hozzá érsz lötyög, az alsó hangszedőnél kellett volna szerintem rögzíteni még eggyel, bár még nem találkoztam koptatóval.. :) MÁS VISZONT NINCS!!!!
Vélemény:vélemény?.. kimondathatatlanul szeretem, második elektromosom és teljesen odavagyok érte. tessék csak bátran kihozni a boltokból, mert olcsó és "pörfikt" német típus ++++++ ;)
Zenei stílus:effekttel meg jó erősítővel bármi kihozható belőle szerintem, de azért ideg brutál metálra nem képes, a többi jöhet :)
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása