Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

B. C. Rich KKV Metal Master


dimetime2009-06-22 00:21:06
Ennyiért vettem:56 ezer Ft
Leírás:V alakú testforma, fehér hárs test, csavarozott juhar nyak, rózsa fa fogólap, B. C. Rich BDSM pick up szett, fix híd, 3 állású kapcsoló, egy hangszín és egy hangszín potméter, widow fej forma, 2 oktávos nyak, jumbo bundok, króm hardware, B. C. Rich márkájú hangoló kulcsok. Tribal lángmintás festés. Kerry King Signature gitár.
Előnyök:Kényelmes nyak, kényelmes test, az EMG pick upok jól szólnak benne, masszív szép festés, kiváló sustaine a hárs test miatt, nem hangolódik, ütős kinézetű kis gitár.
Hátrányok:Az eredeti pick up-ok nem érik el a várt teljesítményt, így nem árt lecserélni őket! Az eredeti húrok nem sokat érnek, így ezt sem árt lecserélni! Sajnos kínai gitár, így néhány helyen látszik a minőség. (PL: a heveder tartó csavar kilazul, a nyak nagyon picit ferdén van benne, de ez elhanyagolható) A widow fej törékeny, de ha letörik belőle egy kis darab, mint az én esetemben akkor az csak a tulajdonos hibája lehet.
Vélemény:Én lecseréltem pick upokat EMG 81/85-ösökre és kicseréltem a húrokat Elixír húrokra.-----------ez nagyon ütős összeállítás. És szerintem ezekkel a változtatásokkal megérte az árát és elég jól vissza adja thrash metál világát. Igazán adhatták volna Floyd Rose vagy Kahler tremoloval, de ennyi pénzért nem is lehetett volna jó minőségűt belerakni. Aki tremoloval akarja az drágább ár kategóriájú KKV-t vegyen!
Zenei stílus:Thrash metál, heavy metál, death metál, más színnel egy glam metál bandába se lenne rossz. A láng mintás festéssel, meg a durva kinézettel nem igen ajánlatos jazzre használni. A classic és a hard rockhoz nem illik, mert hogy nézne már ki Ritchie Blackmore kezében? Ez Kerry King stílus.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányjhg2010-10-16 08:31:51
Ennyiért vettem:10 ezer Ft
Leírás:jhg
Előnyök:jhg
Hátrányok:jhgf
Vélemény:jhg
Zenei stílus:jhg
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény aránySchman2010-10-30 21:49:02
Ennyiért vettem:60 ezer Ft
Leírás:Fentebb
Előnyök:Az nincs neki!
Hátrányok:Az egész konstrukció...
Vélemény:A nyak ferde, a tőkecsavarok kifelé lógnak az amúgy rétegelt lemez vagy MDF testből, a kulcsok nem alkalmasak hangolásra, a hangszedők már gyárilag kontaktosak, a feje harmatgyenge és nagyon törékeny, a bundjai nincsenek síkba csiszolva ezért a húrokat nem lehet normálisan leengedni... Soroljam még? Senkinek sem ajánlom, a Jolana galaxis gitárok ehhez képest csúcskategóriásak!
Zenei stílus:Csak tűzre való nem zenélni!
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása