Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Vorson SN-1 SB


Czakó Lajos2009-07-20 14:19:58
Ennyiért vettem:34000 ezer Ft
Leírás:gyári:Test: szilfa és minőségi jávor, Nyak: jávorfa, Fogólap: rózsafa, 24 bund Hardware: Tune-O-Matic híd Elektronika: 2db VR20 humbucker pick-up, 1db VR12 single-coil pick-up 1db hangerő potméter, 1db hangszín potméter, 5 állású pick-up kapcsoló én a híd pick-upot kicseréltem emg hz4a-ra
Előnyök:Nehéz hangszer, nehezen hangolódok el és benne van az anyag.. Esztétikus jó kialakítés. Minden szempontból megfelelő anyagok megfelelő szerelés , festés.. Vékony nyak, fix húrláb , alacsony húrmagasság, könnyű beállíthatóség!.
Hátrányok:Szerintem, mint minden olcsó gitárnál a rezonancia, zajszint, harapóság, felhangok, élesség, precizitás "ez az amiért nem gibson..." Ezeket viszont egy kezdő kb 1-2 év használat után kezdi észrevenni!!!
Vélemény:Ár érték arányban nagyon jónak mondható! Elég precíz ahoz, hogy meg lehet vele tanulni gitározni! Több hasonló árfekvésű gitárt is kipróbáltam és: "Itt többen 30-40ezer ft gitárokról dicshimnuszt zengtek és max pontot kaptak?????" Reálisan: Ez a gitár nem "gibson" ,de az árának megfelelően szól! Aki ilyen gitárt vesz kezdőnek nem fog csalódni!!!1-2 év gitározgatás után viszont már kevés! Engem a vásárlásnál a sulya és a többi gitárhoz képest az egyszerűsége és a sokoldalúsága, a nehéz testből adódó egyedi hangzása fogott meg!!!
Zenei stílus:A kialakításból adódóan kimondottan heavy metal.. Én egy digitech rp70 mutieffektel használom. Mindent ki lehet hozni egy kis kisérletezéssel.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányCzakó Lajos2009-07-20 14:25:00
Ennyiért vettem:34000 ezer Ft
Leírás:VORSON SM-1 SB a név elgépeltem
Előnyök:
Hátrányok:
Vélemény:
Zenei stílus:
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása