Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Basszusgitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Squier By Fender Affinity J Bass


HL2010-08-19 14:37:06
Ennyiért vettem:60000 ezer Ft
Leírás:Kölcsönbe volt nálam.
Előnyök:-olcsó -jó hangja van, zenében is átjön
Hátrányok:-slap hang nem az igazi annak ellenére, hogy jazz bass
Vélemény:Ár érték arányban 150.000 Ft alatt kiemelkedő. Jobban megéri mint az egyel magasabb kategóriájú Standard modell, ami ugyan drágább, de silányabb anyagból készül.
Zenei stílus:jazz, rock, metál, funky, mindenhol megállja a helyét
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányDeckes2009-08-01 10:48:29
Ennyiért vettem:63000 Ft
Leírás:Ez az első gitárom már 3 éve megvan és nincs okom panaszra.Az árához képest nagyon frankó gitár.Van benn anyag rendesen és az összeszereléssel sincs különösebb gond.Nekem a jack ajzat meglazult mikor még új volt de csak egyszer kellet jól meghúzni és onnantól oké.A nyaka csavarozott jávor és a fogólap rózsafa.A test éger.A menzúra 34".2 Single Coil Jazz Bass hangszedő biztosítja nekünk a kívánt hangzást.A híd standard 4 saddle.Open Gear kulcsok és 20 medium jumbó bundok.
Előnyök:Nagyon jó hangja van.Nagyon kényelmes a nyaka.A kulcsok jók, jól tartják a hangolást és erőkifejtés nélkül lehet tekergetni vastag húrok normál hangolásánál is.A hangszedők nagyon jól szólnak és a hangerő potikkal különböző hangzásokat tudunk kicsikarni belőle.
Hátrányok:Nagy az alapzaja de ez a single coil hangszedők miatt van.egy jó zajzár és mmeg van oldva.A nyakán a lakk elég gyenge nekem úgy ki van kopva hogy az első pár bundnál érezni a puszta fát.Jazz Bass-hez illően van benn anyag rendesen és ez miatt nagyon nehéz.és a nut nekem kikopott és alufóliával kell alábélelnem hogy megszólaljon
Vélemény:Nekem nagyon bejött mind a single coil hangzás ,mind a formája és kényelmes rajtta játszani...nálam 5ös.
Zenei stílus:Ez magátol értetődik.Én metálra használom mert a tévhittel ellentétben nem egy gagyi kásás szar gitárral kell metált játszani...
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányKronosz2010-05-05 09:54:29
Ennyiért vettem:60.000 Ft
Leírás:Én szett-ben vettem 60.000-ért (erősítővel, pengetővel, hosszabítóval, hevederrel és tokkal). Nekem nagyon tetszik. Már meg van 2 éve, de semmi okom nincsen panaszra.
Előnyök:Kényelmes, könnyű rajta megtanulni gitározni (nekem az volt).
Hátrányok:Ilyet nem tudok mondani.
Vélemény:Mindenkinek ajánlom aki tanulni akar basszusgitározni, de az biztos, hogy ha én új gitárt fogok venni, valamikor, valamilyen okból akkor ez lesz az első befutó. :)
Zenei stílus:Én leginkább rock-ot és annak az alfajait játszom rajta, de van, hogy Power és Heavy Metal-t is, és ott is nagyon jól szól.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása