Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Westone Les Paul XL-10


KendiÁdám2009-08-25 16:10:09
Ennyiért vettem:61990 Ft
Leírás:Mint az adatokból is látható, ez egy Les Paul kópia, de abból az egyik legjobb. Hangja túlnő az Epiphone Les Paul-on, a nyaki pick-up harapós, vigyázni kell vele. Igazi bluesra és jazzre termett jószág. Paraméterei a már többször leírt: Fehér Hárs test, jávor top, ragasztott jávor nyak, rózsafa fogólap. Krémszínű szegényezés mind a nyakon, mint a testen, a fogólap berakásai gyöngyház hatásúak. 22 érintő, 24,75-ös menzúrával, Wilkinson humbuckerrel felvértezve melyhez 3 állású kapcsoló dukál, valamint a 2x2 potméter hangerő és hangszín megosztásban. Kluson mechanika ami nagyon jól tart és szerintem kinézetre is csodás. A fényezés tekintetében az én példányom egy Gold Top, teljesen megegyezik az eredeti Gibson GoldTop fényezéssel.
Előnyök:Imádom a nyaki pick-upot egyszerűen hihetetlen mi mindent lehet vele játszani, nem akarom sorolni, de a countrytól a metálig én mindenre tudtam eddig használni, minden csak erősítés és effektezés kérdése, a hangszedőkön nem fog múlni :) Csodálatos külső, igazi Les Paul érzés, a nyaka a szokásosnál ugyan vastagabb, de jogi okok miatt nem olyan vastag mint az eredeti, egy érzéssel vékonyabb. A test a hasonló árban lévő epiktől vastagabb és nehezebb, ebből is látszik, hogy márkanév megfizetésről van szó az epiknél ebben az árszegmensben. Kidolgozása tökéletes.
Hátrányok:Néhány apró gyári karcolás, leütött fényezés a fej sarkán, hullámos felső lakkréteg a test alján. Ez minden, az árba belefér, főleg hogy ezek mellé egy nagyszerű hangszerrel leszünk gazdagabbak. Nem lehet minden tökéletes, ez van. 21. század.
Vélemény:Úgy gondolom mindent leírtam, Árában a legeslegjobb ami csak lehet, de még az árán felül is, egyből beleszerettem az első próba alkalmával. Ajánlom mindenkinek aki olcsón szeretne Les Paul gitárral gazdagodni.
Zenei stílus:Blues, Jazz, Akusztikus számok, LesPaulra jellemző Rock, én nekem heavy-vel se volt gondom, de arra maga a kialakítás nem az igazi.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása