Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Effekt>>>Gitár pedál

Vélemény hozzáadása

Boss DS-2 Turbo Distortion


Minyo2009-09-03 22:18:53
Ennyiért vettem:15 ezer Ft
Leírás:Boss DS-2 Turbo Distortion. Kétféle torzított hangszín közül választhatunk: az I mód használata meleg és puha hangszínt eredményez egyenletes frekvencia-menettel, míg a II mód harapósabb hangszínt ad gitárunknak, amelyet a jelentős középemelés biztosít.
Előnyök:Boss minőség, strapabíró fém ház, kiváló hangzás, könnyű kezelhetőség. Többféle stílust lehet vele elérni De főleg a Rock 'n' Roll, a Hard Rock, és Grunge hangzás az erőssége ( Kurt Cobain is ilyet használt a Nevermind albumnál és az azt követő koncerteken ), a Turbo mód bekapcsolásával egy kis Metál és Overdrive hangzást lehet belőle kihozni.
Hátrányok:A turbó mód lábbal való ki/be kapcsolásához venni kell hozzá egy FS-5L távkapcsolót ami plusz 4-5 ezer Ft, ezen kívül semmi hátránya.
Vélemény:Kiváló kis torzító pedál, ha rock-tól a metálig ki akarsz mindent próbálni vagy ha konkrétan Nirvana hangzást keresel akkor ez a te pedálod, persze nagyon durva metálos torzításokhoz nem elég úgyhogy ha mondjuk trash metált akarsz játszani akkor nem úszod meg ilyen "olcsón" :)
Zenei stílus:Rock 'n' Roll, Hard Rock, Grunge,Heavy Metál,
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása