Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Akusztikus

Vélemény hozzáadása

Rainsong WS3000


Bencsi2009-09-12 01:53:15
Ennyiért vettem:2000 Euro
Leírás:12 húros elektroakusztikus gitár amelynek az anyaga CARBON. Fishman piezzo elektronika és egy mikrofon van benne. Masszív keménytok.
Előnyök:Elképesztően egyenletes és egészséges hang. Kierősítve tovább növekszik a döbbenet. A mikrofon és a piezzo arányának állításával, nagyon széles a finomításai lehetőség a hangzásban. Fázisfordítót és eqalizert is tartalmaz az elektronika. Nem találkoztam még ilyen kényelmes nyakú 12 húros gitárral. A gyártó örökélet garanciát vállal a hangszerre. Normális használatban elnyűhetetlen.
Hátrányok:Ha egyszere mégis elkopnának a budok, nehézkes a cseréjük. Minden tapogatás meglátszik a testen. Nehéz jól fényképezni :o), mer csillog. Nem szeretem a szürke-fekete gitárokat, és ez anyagából adodóan szűrke. Drága.
Vélemény:A 2009-es akusztikus gitárfesztiválon játszott egy hathúros Rainsong gitáron Michael Young (USA) nevű gitáros. Néztem mi ez a hangszernek látszó tárgy... Utálkoztam egy kicsit, mert hittem, hogy ha egy gitárt meggyújtanak annak ÉGNIE kell!!! Szóval nem tetszett az anyaga, de a hangja igen, bár a koncerten egy kicsit túl volt effektezve. Amikor a kezembe vettem és kipróbáltam, minden megváltozott. Elöző 12 húros gitárjaim: Morris és Ovation. Ezek után számomra ez a csúcs.
Zenei stílus:rock, folk, pop, kortárs gitárzene,
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása