Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

ESP/LTD M-100FM (2006)


Dante2009-09-23 21:06:35
Ennyiért vettem:85 ezer Ft
Leírás: 2007 év elején vettem. Ugyebár tavalyi széria volt,még a 07-ek nem érkeztek meg. Mikor elkezdtem gitározni, már akkor beleszerettem. Kirk Hammet nyakában lógott egy poszteren a saját szignált pédánya a KH-2. Ez a széria egyszerre modern és klasszikus, vad és visszafogott. ESP-re nem volt keret, szignáltat meg nem akartam venni. Nekem más gitárja nem kell. A gyári hangszedőket kicseréltem EMG81-81 párosra, már csak a tremoló a gyenge pont és hibátlan hangszer lesz. Agathis test(Ázsiai fenyő),jávor top, jávor nyak, rózsafa fogólap, 24 jumbo bund, Licensed floyd rose tremoló, ESP LH-100 gyári hangszedők, ESP kulcsok.
Előnyök:Jó ár/érték arány, dögös a fordított fej(ebbe szerettem bele:)) időtálló forma, jól össze van rakva, szép fényezés
Hátrányok:Gyenge tremoló, néhol sorjás bundszélek
Vélemény:Gagyi tremoló, amivel sokat kell küszködni hogy jó legyen, de sosem lesz olyan a játszhatósága mint a nagytesójának, az LTD M-1000-nek. LTD-ből NE vegyél tremolósat(kivétel az M-1000 abban origi trem van) Magyarul ha jól le van engedve a tremoló, akkor az egyes hangok befulladnak vagy zörögnek. A kart nem lehet meghúzi rendesen, lötyög, és a "berregés" nem az erőssége. Ajánlott idővel a komplett tremolórendszer cseréje. Igaz akár annyiba is kerülhet mint maga a gitár. Ezt leszámítva ha be van lőve, klasszisokkal jobb vetélytársainál.
Zenei stílus:rock,metál
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása