Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Cort KX5 Superstrat


Schman2009-10-01 09:01:48
Ennyiért vettem:59 ezer Ft
Leírás:Konstrukció: csavarozott nyak Menzúra: 25.5" (648 mm) Test: hársfa Nyak: juhar Fogólap: rózsafa Berakás: fehér pont Hangszedők: Motherbrucker Zebra (H-H) Elektronika: hangerő, hangszín (push-pull), 3 állású pickup kapcsoló Hardware szín: króm Híd: Tone-o-matic (LP), testen átmenő húrokkal Kötés: nincs Bundok: 24 Large Szín: metálfekete (BKM: black metallic)
Előnyök:Ennyi pénzért ezt most nagyon érdemes megvásárolni. Klasszul megformált hangszerről van szó. A hárs test egészen szépen csilingel, bár túl sok mélye az nincs de az senkit ne zavarjon. erősítővel klasszul lehet kompenzálni! Motherbucker hangszedők vannak benne, ezek azért abszolút nem alsó kategóriás gyári hangszedők, és nem is teljesítenek rosszul.
Hátrányok:A hangszer árából eredő apró hiányosságok, pl. a bundszélek, de ezeket is klasszul lehet orvosolni házilag egy tűreszelővel. a bubdok viszont legalább szintben vannak-azért ilyen hangszereknél ez nem szokott alap lenni, ezt leszámítva okés
Vélemény:Uraim, ez egy klassz gitár, enniy pénzért valószínűleg menni is fog, remélem minősége ebben az évben is magasabb lesz mint a hasonló árkategóriájú gitároknak.
Zenei stílus:Amire akarod, ide nem mindig tudok mit írni...
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása