Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Gitár>>>Kombó

Vélemény hozzáadása

Johnson Blueline 100R


Conan2009-11-19 20:30:13
Ennyiért vettem:65 ezer Ft
Leírás:Üdv! Kb. 3 hete vettem használtan 40ezerér(!) ezt a kombót és piszkosul megvagyok vele elégedve. Újonnan 64.900 Ft. Leírás: Teljesítmény: 100 W Csatorna kapcsoló: Clean / Overdrive Clean csatorna: Hangerő, Gain és EQ szabályzás Overdrive csatorna: Master Volume, Depth (Gain) + EQ szabályzás Független Treble, Middle & Bass szabályzás Presence szabályzás Reverb: Beépített rugós zengető Lábkapcsoló funkciók: Csatorna kapcsoló Hangszóró: 2x12”/ 4 Ohm Be/ki kapcsoló: led világít 6 db Jack alj csatlakozás: (1) Input Hi; (1) Input Lo; (1) Footswitch; (2) effekt send és return; (1)out Doboz: 2 cm vastag, fekete PVC borítással, nyitott hátlappal Mérete: 64,77 cm x30,48 cm x 57,15cm Súly: 24,97 kg
Előnyök:Nem sokat tudok a Johnson gitárokról meg erősítőkről, de ez.. ez klafa :D brutális hangerő, nagggyon tiszta clean csatorna, gyönyörűen szól. hát még az overdrive. imádom, pedig még csak 3 hete van nálam. a reverb nagyon odavág, a presence is sokat dob rajta. Alphatone hangszórók vannak benne, egy szakértő azt mondta jó kategória. nekem nagyon bejön a színe is, szép a borítás is.
Hátrányok:hmm... kitöri az ablakot :)
Vélemény:10ből 11es, nem tudok egyszerűen hátrányt mondani. ha találsz egy ilyet használtan és olcsón hidd el megéri. nekem nagyon bejött. nem igazán tudom viszonyítani semmihez, de önmagát felülmúlja :)
Zenei stílus:hát ez aztán mindenre képes :)
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása