Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Effekt>>>Gitár multi

Vélemény hozzáadása

Korg AX5G


Sterby2010-02-03 21:37:41
Ennyiért vettem:24 ezer Ft
Leírás:•58-féle REMS modellező effekt 6 szimultán effekttel (a zajszűrést beleértve), hangerőpedállal •16 drive/erősítőtípus és 10 hangládatípus a leginkább használt erősítő-hangzások szimulálására •Effektek széles skálája, amelyek felveszik a versenyt a külön erre a célra tervezett készülékekkel •Teljes paraméter-szerkeszthetőség minden effektre a 4 effektkategóriában (pre-, drive/erősítő-, moduláció- és delay/reverb-effektek) •Expression pedál a hangerő, wah vagy szinte bármelyik effektparaméter vezérlésével a korlátlan kifejezőkészségért •80 program azonnal előhívható program, 40 gyári és 40 saját beállítással, amelyben elmentheti kedvenc effektbeállításait •Beépített automaitkus kromatikus hangoló •Elemes vagy adapteres tápellátás
Előnyök:Rengeteg lehetőség.
Hátrányok:nincs
Vélemény:Az árát nagyon megéri.
Zenei stílus:minden
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányLazyman2011-06-28 00:22:01
Ennyiért vettem:12000 ezer Ft
Leírás:...ahogy fent le van írva.
Előnyök:Nagyon profi cucc. Szinte ki sem lehet használni minden lehetőséget rajta. A kemény,zúzós hangzástól a lágyig mindenféle effekt megtalálható benne. Nyugodt szívvel merem ajánlani mindenkinek!
Hátrányok:Azt még nem találtam! :)
Vélemény:Ennyi pénzért biztos nincs jobb a piacon.
Zenei stílus:Minden.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányzsola42011-11-04 06:42:13
Ennyiért vettem:20000 ezer Ft
Leírás:Specifikációk fent
Előnyök:Rengeteg lehetőség, kényelmes, könnyen kezelhető
Hátrányok:Egy pár alapritmus elférne benne... Nálam 3 év után a táp aljzat tönkre ment, kis barkácsolással megoldottam a problémát.
Vélemény:Természetesen nem "analóg" hangzás, de a rengeteg effektnek köszönhetően bármilyen zenéhez megfelel.
Zenei stílus:Bármelyik
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányGábor2011-12-17 10:26:23
Ennyiért vettem:22000 ezer Ft
Leírás:Fent minden le van írva.
Előnyök:-Ár-érték arányban nagyon jó!, talán a legjobb ha a pedálokat is nézem. -Gyönyörű modulációs effektek.
Hátrányok:-A gyári adapter húzós hozzá, az elemet viszont nagyon zabálja. A leegjobb megoldás ha van újratölthető elemed. -A torzítói nekem nem tetszettek, nagyon műanyag a hangzásuk. Viszont a modulációs effektek tökéletesek, már ezek miatt megéri! Ha meg van mellé egy jó torzítód (erősítőbe beépített pl.) akkor nagyon sokáig megfelelhet. -A wah erős közepes minőségű, viszont a pedált beállíthatjuk az fx effektekre (pl. a reverbet, így akár játék közben is szórakozhatunk a visszhang mértékével)
Vélemény:Egy kezdőnek tökéletes, ha csak sejti, hogy milyen hangzást szeretne, vagy meg akarja tanulni kikeverni a sound-okat. A profibbak meg úgyis drágább cuccokban gondolkoznak.
Zenei stílus:-Bármi - bár ajánlom, hogy keress mellé torzítót, vagy ha van az erősítődbe épített tökéletesen kiegészítik egymást.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása