Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Cort EVL-K4 BKS


Ferenc872010-03-05 12:16:19
Ennyiért vettem:79900 Ft
Leírás:Konstrukció: csavarozott nyak Menzúra: 25.5" (648 mm) Test: mahagóni Nyak: juhar Fogólap: rózsafa Berakás: EVL Pentagram Hangszedő: EMG-HZ H4 (H-H) Elektronika: hangerő, hangszín, 3-állású pickup kapcsoló Hardver szin: selyemfényű fekete nikkel Híd: Double locking-III tremolo Kulcs: Die cast Bund: 24 Jumbó (2.9mm) Szín: fényes fekete (BS: black satin)
Előnyök:A gityó nyaka elég kényelmes. A nyak alján a csavar rögzítésnél szépen ki van dolgozva, legömböjítve, ezért a játék az alsóbb fekvésekben sem nagy gond. A hangja elég mély aki Metalt játszik, annak javaslom ezt a gityót. X-Y nap múlva az új húrok eléggé beállnak rajta. Jól tartja a hangolást.
Hátrányok:A legnagyobb bajom a passzív EMG-HZ pickup. A hangja lehetne jobb is ha aktív pickupokra kicseréljük (legalább a húrlábas pickupot), elvégre a fa anyaga az nem gagyi. Egy ilyen gityót bűn így hagyni. A tremolója elég gagyi. A nagytesóján az EVL-K6-os gityón már egyből komolyabb van! A tremoló élek hamar elkoptak. Sajnos még a tremolónyereg + bundok stb. elég puha fémből vannak azokat a tényeket tapasztaltam. A csavarozott nyakat sajnálom, hogy nem ragasztott :(.
Vélemény:Lényegében a gityó jó ár-érték arányt képvisel. Azt tanácsolom, ha ilyen gityót vesz valaki, feltétlenül próbálja ki ALAPOSAN. Én web shop-ról rendeltem az enyémet 4 nap után ki is cseréltettem mert a tremolónyereg idegesítően recsegett.
Zenei stílus:Metal vagy rock. Másra nem igazán jó. De sztem ez erősítőtől is függ.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása