Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Epiphone Les Paul Custom EMG Hz


dpetrovics2010-03-19 12:56:30
Ennyiért vettem:160 ezer Ft
Leírás:Zárt humbuckerek ( ezeket én kicseréltem felezhető EMG Hz nyitott hangszedőkre) Arany hardware (Én ezt lecseréltem ezüstre -Hútlábat cseréltem benne -Grover hangolókulcsokat raktam bele) 24,75 menzúra Nyak szélesség: 1,68 Ragasztott mahagóni nyak Mahagóni/éger test Mahagóni/éger top Ebony szín
Előnyök:Elég férfias kiállást ad az embernek:D.. Nagyon szép gitár szép ragasztások, anyagban nem spóroltak. A kicserélt hangszedökkel szép telt hangja van de kilehet belöle piszkosabb száraz hangot is hozni.Jók a hangoló kulcsok nekem csak a szine nem teccet azért cseréltem.
Hátrányok:Nagyon nehéz.(de aki hozzávan szokvan annak nem gond) Puha a lakk.Az eredeti hanszedök ugyanazok mint amit az 50 rugoval olcsobb standardba raknak.Sztem erre figyelhetnének.Kicsit drága magyarországon.
Vélemény:Nagyon jó kis gitár én meg vagyok vele elégedve. 10 húra alá ne menny vele mer gyengus lessz a hangja.én mindenkinek ajánlom Ár/Érték arányban Jó ha nem Mo-n veszed. Sztem 3x annyiba kerülö Gibsonok lassan felköthetik a gatyájukat.
Zenei stílus:Rock,Blues,metálra nem.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása