Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Basszusgitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Cort GB75


Áron2010-05-05 14:29:58
Ennyiért vettem:125 ezer Ft
Leírás:A test amerikai mocsári kőris, jazz bass-hez hasonló forma, kisebb testű mint a jazz bass, lakkozatlan natúr, a fa erezete kitapintható. A nyak csavarozott jávor, a fogólap is jávor rajta large bundokkal és gyöngyház kocka berakással. Mighty Mite Alnico jazz és MBA4 hangszedők. ' hangerő poti, 1 pickup-balance, 2 csatornás aktív EQ, aktív/passzív váltás a hangerő gomb ki ill. benyomásával, 1 középfrek. váltó, 1 pickup-coil váltó,amivel felezhetjük a MM pickupot. Hipshot lic. kulcsok, 5 húros.
Előnyök:Kiváló ár/érték arány, tiszta hangzás, a kulcsok könnyen kezelhetők, nagyon jól tartják a hangolást. A jazz basstől kezdve a pastorius hangzáson át mindent ke lehet belőle hozni. EB 12 húrláb, nem átfűzős, hanem akasztós kivitel. A jack-aljzat Neutrik csatlakozós.
Hátrányok:Húú...mit mondjak...én nem tudok semmiféle hátrányt mondani. Talán az az egyetlen hátránya, hogy kis jelszintűek a hangszedői, így ha valaki zúzósabb műfajokra szeretné használni, oda kell tekerni a gain-nek az erősítőn.
Vélemény:Ez a basszusgitár készen van, úgy jó ahogy van, csak rá kell rakni a húrt és játszani rajta. Mindenből 5-ös.
Zenei stílus:Rocktól jazzig, Marcus Millertől Pastoriusig mindenre jó, a tiszta hangjánál hallhatóan sokat dolgozik a fa, a gainnek odatekerve röfögős hangzást kapunk.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arány



Vélemény hozzáadása