Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

ESP/LTD MH-50


Nagy Gábor2010-05-06 14:48:02
Ennyiért vettem:90 ezer Ft
Leírás:25.5" menzúra Agatis test Jávor nyak Rózsafa fogólap Satus nyereg 42 mm nyakszélesség a nyeregnél Vékony U-alakú nyak Pontozottberakás 24 jumbo érintő Fekete nikkel hardver ESP-LTD kulcsok
Előnyök:Gyors nyak, a kialakítás miatt a húrok közel vanak anyakhoz, a testnél va egy bemarás, hogy szólózásnál kényelmesen elérjük a bundokat erőlködés nélkül. A hangszedők minőségiek, a kulcsok strapabíróak, jó beállításnál nem hangolódik a tremoló.
Hátrányok:A bundvasak kön.yűfémből vannak ezért hamar kopnak, a nálam lévő hangszer 4 éves, már ráférne egy bundozás.
Vélemény:Szerintem nagyon jó kis hangszer aki tudja használni, árban és minőségben is ott van, az ujjak már nem ilyen jól vannak összerakva, meg már csak króm hardwer-rel gyártják. :)
Zenei stílus:Inkább, metálra, rock-metálra való, a hangja hasonlít a Jacksonok-éhoz. Szóval inkább a zúzós zenéhez ajánlom. :)
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányDanessz2013-05-12 11:14:25
Ennyiért vettem:40000 ezer Ft
Leírás:25.5" menzúra Agatis test Jávor nyak Rózsafa fogólap Satus nyereg 42 mm nyakszélesség a nyeregnél Vékony U-alakú nyak Pontozottberakás 24 jumbo érintő Fekete nikkel hardver ESP-LTD kulcsok
Előnyök:Kényelmes a magasabb érintőkben, nagy jelű pukik, Floyd Rose, viszonylag jó nyak, egy jó erősítőn csodákra képes. Bundok gyorsan kopnak.
Hátrányok:Amennyire oda szoktak lenni az LTD-ért az emberek; na annyira igénytelen néhol. Rozsdás csavarok, a hangszedőkről lekopó ESP felirat (ha még csak ennyi lenne), a tremoló csvarjai beragadtak, a pukiállító csavarok szintén, rozsdásodik mindene (a tremoló, a kulcsok).
Vélemény:Ez a gitár metálra való, és semmi másra. Ez az előnye és hátránya is egyben. Bármit csinálsz igazából ez metálgitár lesz. Mind tiszta, mind torzított csatornán. Nagy jelű pukik vannak benne ami jó metálkodni, de ha valami kevésbé durvát játszanál akkor egyből kiderül a hátránya. Hiába veszed vissza a gain-t, vagy hiába trükköznél azzal, hogy visszaveszed a gitáron a hangerőt ugyanúgy metálos sound-ja lesz, crounch-os soundhoz kb 1es gain, meg 2-es hangerő kell a gitáron. Cserébe tapping, pull-off stb könnyen megy. A nyak egész kényelmes, plusz a rögzítési pont okos kerekítése miatt tényleg kényelmes vele magasabb érintőkben játszani. A Floyd meglepően jó, én szeretem használni. Sötét hangja van, főleg tiszta csatornán. Egész szép hangzásokat ki lehet belőle hozni, bár felezhető pukikkal még jobb lenne. Összegségében: ha metálkodni akarsz ez a te gitárod. Ha mást is akarsz játszani akkor vagy pukit cserélsz és reménykedsz, hogy az megoldja a gondot, vagy egy másik gitárt veszel.
Zenei stílus:Metál, esetleg hard rock
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása