Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Effekt>>>Gitár pedál

Vélemény hozzáadása

Boss MT-2 Metal Zone


Tiger2011-09-28 10:37:39
Ennyiért vettem:22000 ezer Ft
Leírás:Jó kis effekt van benne egy úgynevezett "dual" áramkör ami segítségével igazán kemény zuzós hangok lehet ki csikarni belőle.Egész szép mélyeket és egész szép magasakat ki lehet csikarni belőle.
Előnyök:Elég nagy torzítása van így hát elég könnyű "síkítani" vele:).Viszonylag nagy/hosszú hang gitártása van.Solora nagyon jó és közbe mégse.(hátrányoknál írom)
Hátrányok:Nekem egyetlen hátrány az hogy ha ezt a torzítót használom akár solo akár riff-re elveszek a zenekarba.De ha több közepet nyomokrá akkor egy Nois-Gate(zajszűrő)nélkül úgy fog gerjedni/sípolni mint az állat. (Igaz marshall erősítön játszom ez is befojásolhatja mivel eléggé mély.Egy Fender erősítőnél lehet másabb lenne)
Vélemény:Igazat megvalva jó torzító sok lehetőséggel.(egy moddolással egypként "hátrányok"-ban le irtakat simán kilehet csorbítani:P:)
Zenei stílus:Rock,Metál.Másra nem nagyon
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény aránySipy2010-05-19 20:48:04
Ennyiért vettem:22000 Ft
Leírás:# A "Dual Gain" áramkör segítségével az MT-2 kiválóan alkalmas a szuper hosszú kitartott hangok, a kemény közepek és mélyek megszólaltatására. # Pont úgy szól, mint egy nagyméretű túlhajtott gitár "Stack". # A három sávos hangszínszabályozó segítségével tovább finomíthatjuk a megszólalást és megváltoztathatjuk a kialakított hangszín karakterét.
Előnyök:Iszonyat jó hangzás,nagyon zúzós,jó hangokat ki lehet keverni belőle egészen Nirvana-tól Megadeath-ig akármi
Hátrányok:nálam csak a bekötéssel volt gáz.Nem volt mindegy melyik kábelt kötöm az erősítőre és melyiket a gitárra.
Vélemény:..szoTTJÓ
Zenei stílus:Atomg@cizúúzóóósmetál
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása