Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Gitár>>>Kombó

Vélemény hozzáadása

Behringer GMX 212


Erősítő >>> Gitár >>> Kombó >>> Behringer - GMX 212

kurta2007-09-22 12:19:47
Előnyök:Olcsó, strapabíró erősítő, komoly házban. A tiszta csatornája szép. Hangereje már elegendő mind próbaterembe, mind színpadra. Közepes minőségű 12"-os Bugera (Jensen licensz) hangszórókkal szerelik. Számtalan be- és kimenet sokféle felhasználást tesz lehetővé.
Hátrányok:Gagyi torzító. A beépített effektek sokat levesznek a dinamikából. Nem bírja a meleget. Komolyabb effektpedál nélkül nem igazán használható.
Vélemény:Kisebb kiegészítésekkel jól használható, olcsó, masszív erősítő.
Zenei stílus:Bármilyen.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény aránynem tom2010-06-05 10:16:02
Ennyiért vettem:60 ezer Ft
Leírás:Én ezt a kombót 59 ezerért vettem használtan,de újonnan 90 ezer körül lehet iet kapni.Egy erősítőt nem lehet 1 perc alatt megmondani h jó vagy nem,sokáig kell jáccani.Nekem nagyon bevállt.
Előnyök:Elég nagy a teljesítménye ahhoz,hogy használhasd koncerten,próbahelyen.Nagyon sok lehetőség van benne,itt gondolok például a 99 db digitális effektre,arra hogy sok módban lehet használni Brit,californiai stb...Nem olyan hogy 1 év után lehet kidobni,sokáig bírja,nagyon masszív.
Hátrányok:Sokan panaszkodtak,panaszkodnak h nem jó a torzítás.Én ezt nem vettem észre,ha jól be van állítva akkor nagyon is jól szól,nem kell 1000 féle torzító pedált venni.Szerintem igazi hátrányok nincsenek.Persze nem 1 világhírű gitárosnak találták ki,de egy amatőr vagy középfokú gitárosnak érdemes megvásárolni,de persze csak akkor ha előtte kipróbálta.
Vélemény:Nekem bevállt,ha van lehetőséged próbáld ki!
Zenei stílus:Én úgy gondolom h bármien.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása