Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Effekt>>>Gitár multi

Vélemény hozzáadása

Behringer XVAmp


Cuii2010-05-29 19:42:05
Ennyiért vettem:21 ezer Ft
Leírás:A Behringer egyik egyszerű multieffektje, az XVAmp seria legkisebb tagja. 16 erősítőmodellel, 4 delayyal, 4 zengetővel ill. 8 "FX"szel (flanger, chorus, autowah stb...), Noise Gate, Compressor 100 saját program, beépített hangoló, mono és stereo kimenet, epression pedal, ami állítható akármi állítására, 9 konfiguráció (3 fejhallgató, 3 amp+fx, 3 fx only)
Előnyök:Árához képest sokoldalú, teljes mértékben testre szabható, tapasztalattal gyönyörű minőségű hangzást érhetsz el. 100 magad által állítható program, gyönyörű erősítőszimulálás. a Noise gate nagyon jól van eltalálva
Hátrányok:Műanyag tok, az expression pedal teljessen használhatatlan, váltóáram 9v-ot igényel, tehát az elemről való működtetés felejtős, míg meg nem tanulod használni, nagyon bonyolult (van, hogy 3 gombot kell nyomva tartani + egyik tekerőt tekerni). (de ha belejössz, gyerekjáték lesz :D) De a legidegesítőbb, ha 2 effekt nem azonos erősítőszimulálással van ellátva, akkor kb 0,2 másodperces késleltetés van (de ez szinte mindegyik pedálnál megvan)
Vélemény:Engem meggyőzött, mellé még egy vah pedal, meg egy torzító, ha gyorsan kell a váltás a tiszta és a dist. között, és tökélet a hangzás
Zenei stílus:Bármely, csak a beállítástól függ
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányKisgitaros 982010-11-20 13:48:57
Ennyiért vettem:19900 ezer Ft
Leírás:Vitruális gitár multieffekt, erősítő modellezéssel MIDI vezérlés Expression pedál 100 db effekthangszín. Zengető. Adapter tartozék.
Előnyök:Számomra nagyon sok az effekthangszín benne talán ez tetszik a legjobban benne. A pedált lehet programozni: Wah wah, GAIN, hangerő, Effekt, Sebesség.
Hátrányok:Valamiért az enyém amikor bekapcsolom sokszor csinál olyat hogy ahogy a pedálokat váltogatom jönnek az effekthangszínek de nekem ez néha magától átál hangerőre. Tehát ahogy váltogatom csak a hangerő megy föl vagy le. Ilyenkor áramtalanítani kell. A kezelése bonyolult de meg lehet egy idő után szokni.
Vélemény:Tulajdonképpen az árárehoz képest nagyon jó kis cucc. A Korg AX-5G-t szerintem veri.
Zenei stílus:Rock, pop meg minden ami jön.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása