Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Samick LS-41 Strat


Gólya2011-01-25 01:05:21
Ennyiért vettem:16000 ezer Ft
Leírás:/Lehet csak én fogtam ki egy selejtes darabot nem akarom lehúzni a hangszert csak az én gitáromat értékelem/ 4 napja vettem egy Samick LS-41-es gitárt. Alkatrész felhasználás céljából szereztem a Vaterárol használtan /azért volt ennyi/ viszont láttam 250 dollár-ért is de szerintem ennyi pénzért magasabb minőséget is kapsz. Egy 10-15 éves hangszer van szó.
Előnyök:Olajos kulcsok, első hátsó dupla hangszedő /nem tudom milyen sehol nem találtam leírást/ ami nem megszokott a stratocaster formától és még jól is szól, kényelmes nyak, könnyű nem szakad meg a hátad 2 óra után se, igényes lenne a festés ha nem lenne egy roncs az egész test, rózsafa fogólap.
Hátrányok:Hát az én hangszeremen van rendesen! Nem tudom milyen fából van de össze vissza van repedve mintha nem bírná a terhelést /nem az előző tulaj miatt/ lehet elszámították magukat a gyárban, a hídnál szabályosan kiszakadt a fa nekem kelett visszaszerkeszteni a gitárra, a két szarva alatt hátul a test közepéig be van repedve /látszik hogy az előző tulaj is próbálta ragasztani/, a tremoló rugói nem tartják rendesen a hidat ezért a híd felvált a testtől.
Vélemény:Miután összeraktam nagyjából meglepődésemre elég egészségesen szólt! Hozott kellemes pillanatokat ahhoz képest amilyen állapotban van.
Zenei stílus:Metál nem! Szerintem a strato forma nem erre van kitalálva.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányK. Emil2011-01-31 19:17:29
Ennyiért vettem:45000 ezer Ft
Leírás:Nekem nem repedt szét a test :D /Bár én újonnan vettem sok éve, nem a Vaterárol használtan, lehet a tied párszor megázott vagy a sufniba tartották első kommentelő/ :P
Előnyök:Első hátsó hangszedője miatt határozott öblös hangja van háttérbe szorítja single coil-os testvéreit, kényelmes a nyaka, jók az olajos kulcsok nem hangolódik, hozza a strat hangzást, nem sok van belőle.
Hátrányok:A tremolo karnak semmi értelme szerintem de ezt a többi strat formára is értem, a kapcsolója egy idő után recsegett de ez általában megszokott, hogy elkopik kicseréltem most már jó.
Vélemény:Összességében szerintem jó kis gitár, a hangszedők elosztása nekem nagyon bevált.
Zenei stílus:Amihez akarod.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása