Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Basszusgitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Vision JB10 JB10


Gólya2011-01-25 01:40:28
Ennyiért vettem:20000 ezer Ft
Leírás:Gyári felszereltséggel, alsó kategória viszont ha kicsit átalakítod egy egyszerű zenélés céljából tökéletesen megfelelő gitárt hozhatsz ki belőle, és egy vagyont se szórsz szét.
Előnyök:Olajos kulcsok, 24 bund, kényelmes nyak, szép fej, két hangszínszabályozó és két volume az-az 4 potméter, Rózsafa fogólap, olcsón be lehet szerezni.
Hátrányok:gyenge hangszedők, gagyi silány potméterek, nekem a hevedertartó csavarok kiszakadtak, iszonyatosan gyenge és silány festés! /egy csöppet odakoccintottam a széknek és máris mált szét az egész, a másik gitáromat nem egyszer ütöttem be annak semmi baja nem volt tőle erről meg peregett lefele/, silány gyári húrok, némelyik példányon láttam, hogy fa belsőségekből, szemétből rakták össze a testet ami nem a legjobb, én kifogtam egy egészen jó állapotban lévő darabot.
Vélemény:Gyári felszereltséggel egy igencsak alsó kategóriás hangszer. Én speciális cuccokkal leszedtem róla a festéket mert felidegelt, alatta meghagytam a lakkot így olyan mintha eredetileg lenne natúr faszínű, a gagyi hangszedőket kivágtam belőle szereztem bele Aria Pro II-es hangszedőket, vettem rá új húrokat, kicseréltem a potmétereket, normálisan felcsavaroztam a hevedertartókat, leszedtem a fejéről is a \"festéket\" egyúttal lejött vele a márka is amit nagyon nem bánok. Ezek után úgy már úgy szól ahogy egy gyárnak kéne kiengedni a neve alól!!! Nekem teljesen megfelel arra, hogy elmenjek a barátaimmal zenélni és egy vagyont se szórtam ki.
Zenei stílus:Amire beállítod.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény aránysasarc2012-04-08 10:47:33
Ennyiért vettem:30000 ezer Ft
Leírás:Az előttem szóló szavait idézhetném.A test...hát az vagy 8 részből áll valami furnér toppal.PJ hangszedő szett,olajos kulcsok.
Előnyök:Kényelmes nyak.Nagyon kényelmes!Szép forma.Meglepően pontosan beállítható oktáv,jól tartja a hangolást.Talán német.Az enyémen elég stabil a hardver,nem voltak a fentiekhez hasonló problémáim.
Hátrányok:Ennyi pénzért ne keressünk hátrányokat,vagy hunyjunk szemet felette.Mondjuk az összes csavart nem árt utánahúzni.A potik hajlamosak meglazulni a jackaljzattal egyetemben.
Vélemény:Az enyém fekete volt.A harmadik fekete gitárom,és egyben az első.Tanuló hangszernek tökéletes,próbán sem volt vele gond.Elkövettem azt a hibát,hogy lecsiszoltam a festéket,és gondoltam lakkozom.Ekkor derült fény a test mivoltjára.így kapott egy gyönyörü gyöngyházfehér fényezést,szuper minőségben.A festésnhez ki kellet szednem a pukikat belőle,ezalatt darabokra hulloöttak.Így kapott egy washburn PJ szettet.Most nagyon jól szól,röfög,csattog,kopog.Amit kell.Nem okoz csalódást,ha a \"nagyok\" után kézbeveszem.Szerethető,megbízható,kényelmes hangszer.Ilyen sx féle minőségtől azért klasszisokkal jobb szerintem.Még gyáriasan is.
Zenei stílus:rock,jazz,funky
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény aránysasarc2012-08-24 15:42:54
Ennyiért vettem:30000 ezer Ft
Leírás:UPDATE
Előnyök:-most vettem észre,hogy a nyaka 3 darabból illesztett!!!azt meg mint tudjuk ebben a kategóriában ritka.
Hátrányok:-rossz pont: piszok gyorsan kopnak a gyári bundok
Vélemény:még mindig jó
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása