Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Ibanez GRG270B


Attila2011-05-20 21:44:51
Ennyiért vettem:65 ezer Ft
Leírás:Hárs test, 2 felezhető humbucker, és egy single coil hangszedő, satus floyd rose tremoló, egy hangerő és egy hangszín potméter.
Előnyök:Baromi jó nyak, sok hangszín. Nagyon megbízható, viszonylag olcsó.
Hátrányok:A tremoló maga nem a legjobb, illetve hülye bepattintós a tremolókat, és mindig kiesik.
Vélemény:Az Ibanez GRG270B az egyik legolcsóbb floydos gitár, és szerintem a lehető legjobb választás a kezdők számára, akik szeretnek kísérletezni. Én 2009 nyara óta használom a gitárt, amolyan első gitár volt nekem is, volt előtte pár, de igazán ezen tanultam meg gitározni. Ha megkérdeznének, hogy milyen gitárt válasszanak első gitárnak, mindenképp Ibanezt ajánlanék, a kezdőknek még nem a hang a legfontosabb szerintem, hanem a játszhatóság, és az Ibanezek nyakprofilja a legkényelmesebb, legjobban játszható. A gitár beállítása elég szenvedős, egy lehangolás kb 1- másfél órás művelet, ha az ember tökéletesen be akarja lőni a tremolót. Utólag jobban örülnék ha fix-hidas lenne, de jól el lehet játszani a floyddal. A hangszedők egész jók, 5 állású kapcsoló van rajta, a humbuckerek felezhetőek, abból 2 van benne, illetve középen van egy egytekercses, annak elég gyenge a hangja szerintem. Amúgy ha igazán jó hangot szeretnétek kihozni belőle, lehangolva sokkal jobban szól.
Zenei stílus:Rock, metál, punk... minden
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányÁdám2013-05-16 21:47:30
Ennyiért vettem:35 ezer Ft
Leírás:Hárs test.Edge III tremolo (Floyd Rose másolat)2 humbucker 1 simpla hangszedő, 24 bund.
Előnyök:Iszonyatosan kényelmes nyak,ha a tremolo jól be van állítva akkor piszok jó.Sokáig tartja a hangolást,egy jó erősítővel minden féle zenét tudsz rajta játszani.
Hátrányok:A hangolás nagyon macerás,a tremolo kar kilazul és ide oda mozog.
Vélemény:Röviden: K#@va jó. Teljesen kezdőknek nem ajánlom,de aki már egy kis ideje gitározik és tudja,hogy nem fogja abbahagyni annak a legjobb választás.
Zenei stílus:Kocsmablues,Hard Rock,Metal
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása