Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

B. C. Rich Avenge Son of Beast


Robee2011-06-14 12:42:09
Ennyiért vettem:32 ezer Ft
Leírás:A beast kistestvére (olcsóbb változata), de ez semmit sem von le az értékéből.
Előnyök:Kényelmes nyak, mondjuk én használtan vettem és nálam már zörgött az alsó E-n a 21-es bound, apropó 24 bund van rajta :) A hangszedő jól szól elég basszust ad a torzított játékhoz és tisztán is szép a hangja. Nem hangolódik el könnyen.
Hátrányok:Nincs nyaki hangszedő és hangszín szabályzó, így csak egy hangszínt lehet kihozni a gitárból. (Hangszer szervízben ezt könnyen orvosolták 7e fejében kimarták a heklyet neki, illetve neten hozzájutottam egy Ibanez LZ3 aktív készlethez, amivel már lehet zúzni)
Vélemény:Nagyszerű hangszer, az árához képest. Ajánlom kezdőknek, akik még nem akarnak horribilis összegeket költeni hogy jó hangszerhez jussanak.
Zenei stílus:Egyértelműen metál, a formája miatt nem illik bele más stílusba (Én játszottam rajta Bach-ot, de a haverok röhögő görcsöt kaptak :) )
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányRobee2011-09-22 16:48:49
Ennyiért vettem:32 ezer Ft
Leírás:+
Előnyök:++++
Hátrányok:+
Vélemény:Csak kis összefoglaló: Kínai, de manapság mi nem az, de jó (legalábbis az a darab ami hozzámkerült nem silány, a KKV-t eléggé szidták, de ezen nincsenek gyártási hibák) A gyári hangszedő jó. Kényelmes a nyaka és a formája se mindennapi. A zörgés, amiről az előzőekben írtam csak abból eredt hogy használtan vettem, de húrcsere és nyak beállítása után megszűnt.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányRobee2012-10-29 21:53:28
Ennyiért vettem:32 ezer Ft
Leírás:Még azt az apróságot kihagytam, hogy eléggé fejnehéz. Írták máshol is, hogy ez a különleges formájú gitároknál nem ritka, volt aki 700gr ólommal orvosolta. Ettől eltekintve még mindig szívem csücske ez a jószág! :)
Előnyök:.
Hátrányok:.
Vélemény:Jó hangszer!
Zenei stílus:Rock, metál ezen belül minden
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása