Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Klasszikus

Vélemény hozzáadása

Asthon CG 150


Oldman2011-11-03 15:40:43
Ennyiért vettem:20000 ezer Ft
Leírás:Válogatott tömör fenyő tető. Rózsafa az oldala és a hátulja. Rózsafa fogólap. Állítható mahagóni nyak. Teak húrláb. Arany színű szerelék.
Előnyök:Szép, telt hangzás. Kényelmes, egyenes nyak. Állítható húrmagasság. Az árához képest meglepően jól tartja a hangolást. Szép igényes külső.
Hátrányok:A picit széles klasszikus nyak, de megszokható. Kicsit furcsa a stratocaster nyaka után.
Vélemény:Talán azért ilyen kedvező árú, mert nem ismert a márka, pedig felveszi a versenyt más gyártók középkategóriás klasszikus gitárjaival. Nem írok gyártót, mert nem az számít, hogy milyen cimke van a gitáron. Aki kezdő vagy tanuló gitáros és nem cimkét akar venni, annak ajánlhatom nyugodt szívvel. A másik amit kevesen tudnak, hogy az ausztrál Asthon cég a helyszínen ellenőrzi a neve alatt futó gyártmányait Kínában. ezt más gyártatók nem teszik meg.
Zenei stílus:Fingerstyle, de azon belül mindenféle stílus.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányAttila2012-11-02 18:09:35
Ennyiért vettem:25900 ezer Ft
Leírás:Első benyomás alaján egy igényesen összerakott gitár. Ami leírásokból lehet tudni róla: - A-Osztályú fenyő tető - rózsafa hát és az oldala - rózsafa fogólap - mahagóni nyak - kétirányba állítható nyakpálca - A hanglyuk körül berakás - rózsafa szegély berakás - Teak húrláb - Arany színű kulcsok
Előnyök:A rózsafa testnek köszönhetően kellemes telt hangzás. Egyenes nyak és ezért egész alacsonyra lehet beállítani a húrmagasságot.
Hátrányok:Bár ehhez a kategóriához képes jól tartja a hangolást, de tehettek volna rá jobb minőségű kulcsokat.
Vélemény:Az árához képest egy meglepően jól összerakott hangszer. Kezdőknek de még haladóknak is nyugodtan ajánlható.
Zenei stílus:Klasszikus
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása