Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Effekt>>>Gitár multi

Vélemény hozzáadása

Zoom G1XN


Nameless2012-02-20 13:09:23
Ennyiért vettem:27000 ezer Ft
Leírás:54 Effekt, 8 effekt modul Compressor, Auto Wah, Booster, Tremolo, Phaser, Ring Mod, Slow Attack, Vox Wah, Cry Wah Torzítók: FD Clean, VX Clean, HW Clean, US Blues, BG Crunch, MS #1959, MS Drive, PV Drive, DZ Drive, BG Drive, Overdrive, Guv\'nor, dist+, RAT, Fuzz Face, Metal Zone, ExtremeDS, Hot Box, Flat Clean, Lead, Aco.Sim Ekvalízer, zajzár Modulációs effektek (Chorus, Ensemble, Flanger, Step, Pitch Shift, Mono Pitch, HPS, Vibrato, Pitch Bend, Delay) Visszhangok, és zengetők 40 felhasználói, 40 gyári beállítás Mintavételezési frekvencia: 96kHz AD/DA átalakítás: 24bit, 128times over-sampling Processzor feldolgozás: 32bit Frekvencia: 20Hz - 40kHz +1.0dB/-4.0dB Kijelző: 2 számjegy LED Bemenet/Kimenet (fejhallgató egyben) Beépített Expression pedál (hangerő, torzítás, WAH, stb. állítására)
Előnyök:Nagyon jó kis multi effekt. Rengeteg lehetőséggel szolgál gitár effektek készítésénél, szerkesztésénél. Könnyedén kezelhető, akinek volt Zoom-ja, az kb 10 perc alatt ki ismeri. A saját programokat el lehet menteni és a végtelenségig lehet használni. Külön pluszt érdemelnek azok az effektek, amiket híres gitárosok használnak és a gyártó ezeket belepakolta.
Hátrányok:Sokan szidják, hogy műanyag házas és hogy nagyon gyér hangja van. A ház valóban nem előnyös, de ha nem vadállat módjára használják igen tartós tud lenni. A GYÁRI EFFEKTEK valóban gyérek, de ezt is lehet orvosolni, saját beállításokkal. A csomagban nem jár hozzá tápegység, azt külön kell megvenni. Az egyetlen komoly hátrány és egyben a legidegesítőbb, az a beszerelt dobgép. Egy egyszerű metronómnak jobban örülnék, de hát ez jutott. a Pedál az elején egy kicsit szoros és nehezen mozgatható, de idővel jól lehet kezelni.
Vélemény:A rengeteg lehetőség, ami rejlik ebben a műanyag házas, nagyon egyszerű, mégis igen nagyszerű pedálban, az hihetetlenül jó. Igaz, hogy egy jó hangú effektért le kell ülni és egy kicsit piszmogni kell, de megéri. Szóval, akinek nincs pénze egy komolyabb pedálra, de mégis szeretne valami jó cuccot, annak ezt tudom ajánlani, legyen az kezdő vagy haladó gitáros. Az hogy most műanyag házas, ne legyen probléma.
Zenei stílus:Gyakorlatilag minden zenei stílushoz jó.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása