Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Soundsation BK100


Kovács Attila2012-05-17 15:29:57
Ennyiért vettem:14000 Ft
Leírás:Tömör juhar test. 24 bund. Fekete festés. 10-es húrokkal használom. Csavarozott nyak.
Előnyök:Hihetetlenül megtetszett amikor először a kezembe vettem. Ennyi pénzért elképesztően jó üzlet volt. A legfontosabb ami az olcsósága ellenére jó, azok a kulcsok. Viszonylag jól tartja a hangolást, de persze amikor először behangolod azután meg kell rángatni kicsit a húrokat, majd újra hangolni,(mégis csak olcsó gitár). Gyakorlásra jó és kezdőknek is. Ja iszonyat nagy saját hangja van. Az RG-mnek nincs ekkora, pedig csak egy 0-val drágább.
Hátrányok:Első fogásra a nyak kényelmes(hasonlít az Ibanez GIO-hoz), de szólózásnál ha rá kell tartani a hüvelykujjal, bizony eléggé kiáll az ember keze. Sajna nem központos az elhelyezése, de egyenes és nincs vele gond. A hangszedőtől ennél a kóriánál szerintem ne várjon többet az ember, olyan amilyen, szól azt kész. A festés eléggé szobára tervezett, könnyen sérül. Oktávolásnál a csavarokat tökig becsavartam, akkor lett jó és acsavarok(mindegyik) eléggé sz.r anyagból vannak.
Vélemény:A leírt hibák ellenére szerintem jó gityó, ennyiért főleg, abszolút használható. Tudom ajánlani kezdőknek és gyakorlógitárnak. De azért mégis csak olcsó, és ez bizony nem elhanyagolható tényező.
Zenei stílus:Metál, rock
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása