Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Klasszikus

Vélemény hozzáadása

Rolling's Sp 21\N


Géza2012-08-28 20:22:43
Ennyiért vettem:33500 ezer Ft
Leírás:De Luxe Klasszikus gitár. Nem kínai, hanem olasz! A háta és oldala laminált paliszander, a Fűzfából készült top különösen jól rezonál és szép tiszta hangzást ad. A fogólap és a híd rózsafából készült.
Előnyök:Könnyű gitár. Megfelelően beállítva nagyon szépen, tisztán szól, persze a gyári húrokat alapból le kell cserélni.A nyaka széles, mint a klasszikus gitároké, de egyenes és az oktáv is a helyén van.
Hátrányok:Tehettek volna jobb minőségű kulcsokat rá. Amúgy a hangolást (nem a végtelenségig) tartja. És csont húrláb sem ártott volna.
Vélemény:Ár - érték viszonylatában egy egészen jó minőségű (NEM KÍNAI)hangszer. Megfelelő beállítás vagy beállíttatás után(mint minden nyers gitárt)egy nagyon jól játszható hangszert kapunk.
Zenei stílus:Sok stílusban használható, amit a nylon húros gitárokkal el lehet játszani. Kíváló hangszer kezdőnek, de a haladóknak is bátran ajánlható.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányT. Anikó2012-09-09 16:57:43
Ennyiért vettem:27000 ezer Ft
Leírás:Végre egy gitár, ami nem kínai. AZ előlapja hozzáértők szerint nem fűzfa, hanem fenyő. Paliszander az oldal és a háta. A fogólap és a húrláb rózsafa.
Előnyök:Könnyű gitár. Jól játszható. Szép a kidolgozása. Szép telt hangzása van.
Hátrányok:A hangolókulcsok egy kicsit jobbak is lehetnének, bár a hangolást tartja.
Vélemény:Ezért az árért egy jó minőségű, nem kínai hangszer. Kezdőknek és haladóknak is.
Zenei stílus:Klasszikus zene.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása