Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Dean Vendetta 4f


Kristóf2012-10-11 12:58:38
Ennyiért vettem:745 Euro
Leírás:Superstrat forma, áttetsző fekete szín (see-thru black), 5db-os juhar nyak (vékony c profil), neck-thru konstrukció. A gitár teste mahagóniból készült, habos jávor borítással. Fogólapja rózsafa, 24 db jumbo bund található rajta. Gyárilag 2 db Dean USA Time Capsule hangszedő van benne és eredeti Floyd rose tremoló. A hangkulcsok Grover márkájúak.
Előnyök:A hangszer legnagyobb előnye az eredeti Floyd Rose, mivel hihetetlenül jól tartja a hangolást, a legdurvább igénybevétel ellenére is. A gyári hangszedők jól használhatóak szinte minden zenei stílushoz, a nyaki pickup különösen szépen szól. A gitár másik nagy előnye az átmenőnyakas konstrukció, mivel nagyon megkönnyíti a játékot a 20. bund felett is, nem is beszélve a hangkitartásról.
Hátrányok:A híd hangszedőt érdemes egy kissé agresszívabbra cserélni ( én Seymour Duncan Distrotiont tettem bele), a jobb kimeneti jelszint érdekében. A nyak merevítőpálcája egy kis állításra szorult, de ezen kívül nem tapasztaltam más hátrányt.
Vélemény:A gitár az árához képest nagyon jó felszereltséggel bír, az alapanyagok jó minőségűek. Csak ajánlani tudom a hangszert mindenkinek.
Zenei stílus:Elsősorban metal de a gitár jól megállja a helyét szinte bármilyen műfajban.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása