Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Basszusgitár>>>Kombó

Vélemény hozzáadása

Mega Amp GL60B


Gábor2012-10-30 00:00:24
Ennyiért vettem:50000 ezer Ft
Leírás:65 wattos kis gépem van.Eredetileg itthoni gyakorlásra vettem,panelba bőven sok :-) Az utóbbi időkben már zenekari próbára is hordom,ott már azért a két gitár mellet kevés.
Előnyök:A 7 sávos master eq mindenképpen nagy előny.A hangzást rettentő sok módon lehet beállítani,az ércestől az egészen lágyig,sokszor használom is.Viszonylag könnyű is az erősítő,így hordozgatni is könnyebb.Dögösen szól,egész tiszta és szép hangja van.
Hátrányok:Nem nagyon van neki,legalább is több mint féléves használat után még nem tapasztaltam semmi rosszat.Maximum annyi,hogy nagyobb hangerőnél kicsit rezonálni kezd,de ezt leszámítva jó.
Vélemény:Nem bántam meg a vételt.Örülök,hogy van egy ilyenem,nem akarom eladni.Szerintem a teljesítményéhez képest teljesen korrekt a hangzása.Azt vettem észre,hogy nagyobb hangerőn szebben kihozza a hangokat mint mikor halkan játszok. Otthoni gyakorlásra ahogy írtam még sok is,de egy garázsban egy dob és egy 50-100wattos gitárerősítő mellet még úgygondolom,hogy megállja a helyét.
Zenei stílus:Az eq-nak köszönhetően akármilyen hangzást eltudok vele érni,így sok stílusban lehet vele zenélgetni,de én főleg rockot tolok vele.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása