Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

LTD/ESP M-10


Péter2012-12-18 00:00:06
Ennyiért vettem:52000 ezer Ft
Leírás:Hárs test, juhar nyak, 22 extra jumbo bundos rózsafa fogó lap, 2 db ESP LH-100 humbucker lapul benne, valamint egy Tone O' Matic híd. A hangolókulcsok ESP gyártmány, a húrozás pedig testen átmenő. Egy három állású pickup kapcsoló, egy hangerő szabályzó, valamint egy tónus jár még hozzá.
Előnyök:A hangszedők és a hangolókulcsok ESP jelzést viselik ami meg is látszik. A gitárnak ezen részei kifogástalanul működnek, nincs velük gond, többnyire. A gitár test kényelmes, a nyak háta lakozva van és emiatt kapunk egy nagyon kellemes érintésű gitárt.
Hátrányok:Sajnos több benne a hiba, mint az várnánk. Elektronika kontakt hibás, a szemöldök rosszul van meg reszelve, megfaragva, ami miatt kipattan a legvékonyabb húr a helyéről! A rózsafa fogólap egyenesen silány minőségű. Több rajta a rücsök, mint a sima felület. Az állítólagos Tone O' Matic hídat pedig egy rémálom belőni normális magasságba. Bár mit is várhatunk el egy Made in China feliratú fogvájótól? ( akinek van életképes modellje szóljon! )
Vélemény:Ez egy " kici, occó, kína " gitár, amit ha nem nézünk át jó alaposan, később zabálja a pénzt. De a szemöldökrész inkább legyen lecserélve egy magasabbra, mint hogy a gyári legyen rajta. Megéri az a 3000 + javítási díj.
Zenei stílus:Abszolúte metál zene, de szerintem a Punk zenében is megállja a helyét, amennyi hiba van benne.
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása