Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Basszusgitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Squier Standard precision special


szüretibál2013-01-13 13:14:13
Ennyiért vettem:60000 ezer Ft
Leírás:Indonéz 2008 körüli antikbörszt szinű agatisz testű gyönyörűség.JB nyak preckó badi,RW fogólap,preckó és egy jazz hangszedő.Két hangerő egy tone villany.Használtan vettem.
Előnyök:Hibátlan esztétikai állapot.A hírhedt gyors bundkopás erre a szériára nem jellemző.Intenzív használat mellett is a bundok állapota 100%-os.Kiváló ötvözete a jb és preckó szandnak.A jazz pikapnak köszönhetően a slaphangja is kafa.nagyon jó minőségű összeszerelés,kényelmes nyak,stabil hardver.A legfrankóbb az egészben egy hendméd vintédzs lakkozás a nyakon és a fejen.Csillog mint salamonnak a... :) ,és nemes érzés tapintásra.
Hátrányok:agatisz test.
Vélemény:A vintédsz dizájn kedvelőinek,egy tökéletes darab.Hangja is megyőző.Újonnan is relatíve olcsó.Kis tuninggal elektronika terén koömolyabb fenderközeli darabot lehet varázsolni belőle.Gyáriasan is koncertképes ,megbízható erős cucc.A nyaka számomra nagyon kényelmes,jól játszható.Ár-érték arányban nálam 5/5.
Zenei stílus:rock,alter,fanki,ska
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányfelípe2013-03-03 12:11:59
Ennyiért vettem:50000 ezer Ft
Leírás:Fentebb már leírták.Agatisz test,4húr,médin indonézia.
Előnyök:Szép,kényelmes,jól szól.
Hátrányok:Agatisz...agatisz....könnyű-A jack aljzat egyszer kábel kihúzásnál csavarostul aljzatostól jött ki a testből.nagyobb csavarral orvosolva.A nyaka nagyon kényelmes.viszont tökig leengedett babákkal is elég komoly húrnyomás.A nyakbeállítás katasztrófa,ugyanis az első 2 fekvésben domborit,homorít a nyakon.Így vagy fentebb vagy lentebb zörög.Pont.nem lenne rossz hangszer a maga nemében,de a minőség finoman szólva is megbízhatatlan,alsókategóriának megfelelő.
Vélemény:valaki squier vásárláson töri a fejét,javasolnám mindenképp próbálgasson.lehet visszakerül a polcra.Sajnos beivódott a köztudatba,hogy "squier=jó" Lehet nem általánosan jelenthetjük ki az ellenkezőjét,ellenben az én példányom bebizonyította az ellenkezőjét.Máskülönben meg,ha a majd 100e-ft körüli új árát nézzük,egyenesen szőrszálhasógató.
Zenei stílus:rock
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása