Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

ESP M-II Urban Camo


Ádámka2013-01-23 20:49:51
Ennyiért vettem:400000 Ft
Leírás:http://www.espguitars.com/esp2004/images/guitars/MII_urban.jpg - testen átmenő nyak - ében fogólap - abalone pozició jelzők - éger test - Original Floyd Rose Trem. - EMG-81/81 aktív hangszedők - brutál megjelenés...:)
Előnyök:Nos. Igazából vannak az elektromos gitároknak egy olyan kategóriája, ahol már nincs miről beszélni... Ez a gitár A Metal! Tehát ha fúziós acid jazz rockot szeretnél rajta játszani akkor sürgősen felejtsd el (:D)! Véleményem szerint ez a hangszer a heavy metal gitárok non-plus ultrája. Az éger test/átmenőnyak kombó, hangkitartás szempontjából a legjobb kombináció, az Original Floyd pedig teszi a dolgát ahogy kell. Nincs kompromisszum! Nem hangolódik, nem zörög, nem recseg, nem ropog. Minden felesleges sallangtól mentes. Felejtsd el a Tone potmétert (most őszintén, használtad valaha is?), csak hangerőszabájzás van. Nem is kell más!:) A hangszedők sehol sem ismernek kegyelmet: a nyaknál és a hídnál ugyanaz a EMG-81-es pickup található, nincs menekvés a karcos, izmos, középtartományokban gazdag, de kellő méllyel ellátott hangszedők elött. Sípol, visít ahogy kell, az üveghangok folynak... Asszem be is fejezem.:) Ha szereted a klasszikus superstrat gitárformát, a military-s szigorú szatén festést (felejtd el az újlenyomatokat!), és az elemi metal soundot, akkor nincs már miről beszélnünk.
Hátrányok:- az ára: az új ára jelenleg 609.000- :( - a súlya: ez a gitár bizony nehéz. Hát nem spóroltak ki belőle semmit az biztos! De ez hallatszik is a hangján.:)
Vélemény:Aki a heavy metalban a legkompromisszum-mentesebb megoldást keresi (és a pénztárcája engedi), annak kötelező! Minden más félmegoldás!:)
Zenei stílus:METAL. Ennyi.:) De az nagyon!
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása