Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Effekt>>>Gitár multi

Vélemény hozzáadása

Boss Gt-5


hoper2013-07-11 21:17:36
Ennyiért vettem:42000 ezer Ft
Leírás:Jó régi kiváló padló multieffekt, 97 és 99 között gyártották. Roland COSM technológiát használ egy rakás erősítő szimulálására. Ennek a segítségével szintetizátorhoz hasonló hangzást is kilehet belőle hozni. Rengeteg elsőosztályú effekt, mint például chorus, tap tempo delay, reverb, harmonist, humanizer és akusztikus gitár szimulátor, összesen 28 effekt, amiből 13 egyszerre is használható. 150 preset, 100 pedig szabadon programozható, teljes MIDI kompatibilitás. Lehet választani számítógép által generált hangfal modellek közül, ahol a mikrofon helyzetét is beállíthatjuk. A HRM biztosítja szintetizátor szerű hangzást. Lehetőség van hang a hangban felvételre, van auto fade in és fade out, beépített expression pedál és hangoló. Masszív fém burkolata van, bírja a turnézást.
Előnyök:Rengeteg effekt,torzító, erősítő és hangfal modell és egyéb lehetőség. Minden hangzás benne van, amit ebben az életben használni akarok. Használata egyszerű, a gép segítséget is ad az effektek kikeverésére, nem kell órákat szórakozni egy jó effekt elkészítésével. Nagyon masszív és megbízható, hiába koros már. Nem kell hozzá tápkábel, vagy elem, van hálózati csatlakozója
Hátrányok:Nincs benne high gain Mesa boogie és Marshall modellezés, persze lehet hasonlót kihozni belőle.
Vélemény:Ha nincs pénzed egy Boss Gt-100-ra, akkor nyugodtan beruházhatsz egy ilyenre, vagy hasonlóra. Nem fogod megbánni. Nem véletlen hogy Slash is használ ilyet. Egykori csúcskategóriás darab.
Zenei stílus:Amit akarsz
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása