Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Basszusgitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

WW RockBass Streamer Standard 4


IchiGeki2014-05-01 12:22:28
Ennyiért vettem:60000 ezer Ft
Leírás:2004-ben gyártott 4 húros basszgitár,carolena test, 3 részből álló juhar nyak,24 érintő,2X passzív MEC humbucker.2 vol 1 tone elektronika,WW egyrészes hagyományos húrláb,Just-A-Nut állítható felsőnyereg.Zárt ww olajkulcsok.Black finish.
Előnyök:Bődületesen jó minőség a kategóriában.Tipikus warwick dörgő-morgó mélyek.Nagyon kényelmes nyak (igaz elég vaskos)Stabil,jól beállítható hardver.
Hátrányok:Talán a szine.Unalmas fekete.Dehát ez nem a gitár hibája.Ilyenhez sikerült hozzájutni.Személy szerint nem rajongok a fekete gitárokért.Ez esetben tolerálom,az egyéb jó tulajdonságok miatt.
Vélemény:Ez egy nagyon jól összerakott,stabil,kifogásolhatatlan hangszer az áráért.WW minőség.Nem sokat hagyott a ww butítani a nevével fémjelzett hangszereken.Nem úgy mint a fender a squierrel.Ott is fender minőséget várna az ember,aztán némelyik ..inkább hadjuk.Szóval itt nincs mellébeszéd.A hang irdetlan jó.Minden stílusban megállja a helyét szerintem.Ha a 100ezer körüli új árát kérnék tőlem érte,azt is odaadnám érte.Megéri a pénzét.
Zenei stílus:rock,jazz,alternatív,funki
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása