Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Erősítő>>>Basszusgitár>>>Kombó

Vélemény hozzáadása

Ashdown FiveFifteen


Ögödei2014-05-09 22:13:43
Ennyiért vettem:40000 ezer Ft
Leírás:100 wattos basszuskombó egy darab 15"-os Bluline hangszóróval.Posztó szövet borítás fekete.Gain, Bass,mid,High,Vol kezelő szervek és egy "deep" kapcsoló.CD in gyakorláshoz,fejhallgató kimenet,kiegészitő láda csatlakozó.
Előnyök:Igényes ,stabil masszív ,bizalom gerjesztő kis kocka.Rendesen összeszerelve.Azt a kevéske funkcót szabályzó szervek nagyon jó minőségűek.Mind a potik,mint az aljzatok.A hangzás (bár ízlés kérdése) nekem nagyon bejön.ÉS!A mérhetetlenül egyszerű hangszinvariálási lehetőségeknek hála,egy pillanat alatt lehet találni jó szandot.Nem kell több sáv eq-val bíbelődni,frekvenciákat állítgatni :)Nagyon komoly kis mélyeket lehet kicsalogatni belőle,s nem ijed meg ha a low potit fullra tekered, a hangerővel együtt.Komoly kis dinamika. Kompakt.Egy megtermett basszer egykézzel hozza-viszi.
Hátrányok:Nos hátrány van néhány.Kezdjük ott hogy ezt a szerkezetet a gyártó gyakorló kombóként prezentálja.Nos szobában azért elég nagy.Bár simán fel lehet tekerni 50%-ra a hangerőt bent,és még mindig nem akar a szomszéd hátbarúgni :) Sima beszélgetős hangerő.Viszont "fél" fölött kezd el élni.Ugrás szerüen bemérgesedik.Nem tettek rá vonal szintű kimenetet (!)Pedig jól jönne mert próbákon kisebb koncerteken még elvan.de máshová csak bemikrofonozva lehet bevetni így.
Vélemény:Összességében egy komoly,jó kis szerkezet.Mérhetetlenül egyszerü,de annál hasznosabb.A hangszine szép,széles spektrumú.De inkább rokkos műfajokra ajánlanám.Ha gyakran hagyod el a próbatermet koncertezni,keress nagyobbat.
Zenei stílus:Rock,alternatív,fanki,regi,metál
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása