Nyitólap

Csevegő

Gyik

Termék hozzáadása

Keresés

Metronóm

Gitárrevü>>>Gitár>>>Elektromos

Vélemény hozzáadása

Gibson Les Paul (LPJ)


Drapkó Péter2014-06-30 21:44:37
Ennyiért vettem:190 ezer Ft
Leírás:Ez egy gibson les paul megpengeted és álmok törnek ki az erősítőből.. Les Paul forma, mahagóni test, juhar fedlap, juhar nyak, menzúra: 24.75", rózsafa fogólap, 22 érintő, Pickup 490R Humbucker / Pickup 498T Humbucker hangszedő, 2 hangerő, 2 hangszín, 3 állású pickup kapcsoló, Tune-o-matic húrláb, fekete s
Előnyök:Nekem a nyak borzasztó kényelmes ez a kedvenc félém egy tömzsibb 50.-es nyak amit már egy kicsit szűkebbre vettek. A hangja eszméletesen jó hallani lehet honnan jött.. l kezelhető hangerő hangszin és a kapcsoló. Remekül mőködik a hangerő levételével a torzság csökkentése is 4-5 ös fokon tisztán szól.
Hátrányok:Kicsit rövid a kicsengetése és a fejen kihagyták a les paul modell felírást.. a pálca fedőre meg rábaszták hogy LPJ ezt le is cseréltem. a kapcsoló a sok kill switch (amikor az egyik humbi hangját letekered és gyorsan föl le kapcsolsz) kilazult ezt meg kellet húzni jobban... gyári húr az lö mond és kell rá egy jobb amit szeret az ember..
Vélemény:Ez egy gibson les paul megpengeted és álmok törnek ki az erősítőből.. a hangja elég közel áll a studio szériához, de ez egy másik karakter. Ha les pault akarsz inkább bazd el az időt pénz gyűjtéssel mer ahogy írták az oldalon is ez a legkönyeb módja hogy megszerezz egy igaz gibson les pault. színpadra szoktam vinni megbízható hard rock bandába szólós vagyok megállja a helyét..
Zenei stílus:Metal punk blues .. amit akarsz baszki
Teljesítmény
Ár/Teljesítmény arányVélemény hozzáadása